Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
krčka se punjena paprika za sutra....a sutra pravim tortu...:fdlan:
mislila sam da ću uspeti da izbegnem,al mi se ne da...:dash:

Дракче,ти си мој играч сунцетијаркоижарко.
Какви ови броколи,кукурузи и остале трице и кучине,ми тиме хранимо штиглице и цајзлане.
Пуњене паприке 4 ком, торта,парче преко целога тањира, 3 ком., а од сокова ништа,само чиста вода,нећемо да се гојимо. z:dm3::babamrazica:z:dm3::babamrazica:z:dm3::vatromet:

Već sam skuvala.Dinstani kiseli kupus i pržene domaće kobasice.I čorba od bundeve.Odlično sam uparila jela.
Juče,za večeru, je bilo još gore.
Pečena jagnjetina sa krompir pireom i sosom od paradajza.Meni se jeo sos i krompir,a njima meso.:lol: Ali sam sve greške ispravila sa Sacher tortom.:heart:

veceras se spremam da spremam sarmu
ako imate neki trik i savet kako da mi sarma uspe i gde se najcecse gresi, neki tajni sastojak bila bih vam vrlo zahvalna , jer zelim da moje prve sarme budu opake : )

Mi smo danas išli kod mojih na ručak povodom tatinog rodjendana, a ja sam napravila grickalice jer znam da ih on voli.

ajde posle baci fotku ovde, pa uzbudi i nas :rotf:
:zag:

ja da vam stavim svoj prokulice i cveklu, verovatno su vam se smucile, pa da vas postedim onda necu
meni se jos nisu smucile, a kad ce videcemo

nista ne brini,napunila sam baterije na fotoaparatu,al mi je zato riknula baterija na kuhinjskoj vagi,pa ce kolaci da budu onako malo odokativni...:whistling:
zato idem da pronadjem lenjir,treba da budu visoki 5-6 cm.ima da budu ko vojnici.i nemam oraha,pojela deca,ima da ubacim ,kad vec ide tako malo mleveni lan,on nek glumi orahe

nista ne brini,napunila sam baterije na fotoaparatu,al mi je zato riknula baterija na kuhinjskoj vagi,pa ce kolaci da budu onako malo odokativni...:whistling:
zato idem da pronadjem lenjir,treba da budu visoki 5-6 cm.ima da budu ko vojnici.i nemam oraha,pojela deca,ima da ubacim ,kad vec ide tako malo mleveni lan,on nek glumi orahe

smao da ti kazem da lan ima laksativno dejstvo
nemoj posle da se pitas kad ti bude red ispred kupatila :lol:
nemas badem?lesnik?pistaci? nesto?

smao da ti kazem da lan ima laksativno dejstvo
nemoj posle da se pitas kad ti bude red ispred kupatila :lol:
nemas badem?lesnik?pistaci? nesto?

ja u kuci imam samo brasno i ulje koje moji jos uvek nisu uspeli presne da pojedu :roll:
sve ostalo jedu kao da im je zivot u pitanju.uzmem kilo oraha za zito,za dva dana ne mogu da nadjem gde su orasi,oni pojeli...
ja lan jedem svaki dan na salate ili u corbe,a seruckam non sto,najvise na forumu :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back