Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuj sad tebe, kancerogeno meso
a ovamo kuka nad belim eurokremom :mrgreen:

naravno da je drustvo najbitnije
ali ako vec mogu da biram dal cu da jedem meko i ukusno ili djon, onda cu izabrati ovo prvo :mrgreen:
pa makar bilo i kancerogeno :besna:

nesto ne mislim da je planinsko jagnje kancerogeno, cak i kad bi mali pregorelo.

kao i druga dobra domaca mesa.

mislim da je kancerogeno sve sto je predmet divljackog binisa.

ono sto je domace i deli nasu sudbinu ne verujem da je zainteresovano da nas potruje profita radi

Ovih dana piletina lol salatica i tako to

wnqf4.jpg

5x0j69.jpg

Ljudi, samo da kaxem da su jagnjeci kotleti pobrali sve pohvale I odma se pojeli.... Odusevili se I moji raznjicima, htedoh da umrem od neprijatnosti koliko su.me hvalili :-D
Jos bio I jedan profi kuvar tu, svratio...
Pohvalio mi jagnjetinu, kad je presekao meso, kaze ovako treba da izgleda.... :-)

danas po receptu dive brokoli na pari...kako je bilo dobro ...
uz to malo makarona , moji su trazili nasuvo

bas se nesto razmisljam oko jedne corbice od brokolija sutra. verovatno

moja koleginica skuvala brokoli pa ga ispasirala pa u besamel pa prelila preko skuvanog karfiola. ima tu i zacina, malo vise. kaze da je dobro. meni je malo dugacko za spremanje

bas se nesto razmisljam oko jedne corbice od brokolija sutra. verovatno

moja koleginica skuvala brokoli pa ga ispasirala pa u besamel pa prelila preko skuvanog karfiola. ima tu i zacina, malo vise. kaze da je dobro. meni je malo dugacko za spremanje

meni je to da izvines shebano povrce..koji ce joj besamel preko takolepog povrca, bolje onda da uzme pohovanu slaninu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back