gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ja ću danas da isprobam da napravim 6 mini kuglofa
Držite mi fige![]()
mladost ludost, al drzimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću danas da isprobam da napravim 6 mini kuglofa
Držite mi fige![]()

Aj, ce sredis vec sve, ali savrseno si u pravu za ovo pecenje ( vazi i za prasece i jagnjece).
Ljudi peku to prase dan pre nego sto ce da se servira, nekada je i nedopeceno, ili preslano ili neslano, ali uvek hladno.
Ja brate ( sestro slatka) volim dok je vruce, usput meni su ta silna predjela i jela pre pecenja nekako suvisna, ja bih samo pecenje,
kupus salatu i malko leba.
Ja sam presla na moderan nacin pecenja ( ono lagana termicka obrada) tako da bi recimo to sto ti peces kod mene bilo u rerni jedno
4-5 sati, ali na temperaturi od recimo 70-100 stepeni.

Pa što ludost?!![]()
pa zato sto trazi energije i strpljenja
al ti to imas <3

ne znam afro,ovo je stari recept,ja sam tortu pravila pre 20 godina i islo je voce,ne znam uopste odkud sam se nje setila
Ma danas ne mogu da sedim i ležim, imam užasne bolove pa me to drži da nešto radim i da mi misli odlutaju
Postaviću sliku kasnije![]()

drzi se
nasla si odlican ventil
ljudi grijese kad misle da kuhanje ima veze sa prejedanjem i slicno
nema, al je izvrsno da se opustis i da okupis obitelj, prijatelje...

biće 

kakav mi se kiks desio
onu tortu koju sam filovala pola crveno voce,pola banane sam slucajno okrenula kad sam filovala drugu koru.i secem ja ,ono svako parce dole banane,gore jagodice
svi veseli,zezaju me,cepaju se,a ja da se pojedem

a kakve veze ima sta je gore a sta dole?

Ima li neko volje da napise neki brzinski recept za mafine, ne mogu sa telefona da trazim po kulinarki, al sto pre, hvala![]()
1/4 čaše ulja
1/2 čaše mleka
1 jaje
1 3/4 čaše brašna
1/2 čaše šećera
prašak za pecivo
vanilin šećer (ili ekstrakt vanile)
malo soli
U to mozes da dodas voce ili cokoladu, moze i kakao u testo da budu tamni...sta hoces.
Mera je za 12 mafina

...eno ih peku se...stavile smo u sredinu malo nutele, a u testo kasiku kakaa...posle cu slag da umutim i eto..ovo malo dete voli sve sto moze da drzi u ruci...pa eto![]()

...eno ih peku se...stavile smo u sredinu malo nutele, a u testo kasiku kakaa...posle cu slag da umutim i eto..ovo malo dete voli sve sto moze da drzi u ruci...pa eto![]()