Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
reforma je mnogo teska ovo bi bio mix vocne i cokaladne ali moze li tehnicki da se izvede...fil od cokolade je tezak a slag lagan da ne napravim neku papazjaniju

Реформа није много тешка. То је одлична торта.

Држи се рецепта и не филозофирај.

Ако ти се једу вишње, направи чоколад мус са вишњама у чаши и горе стави шлаг.

ma ne jedu se meni ni visnje ni reform ali moram da napravim nesto tata voli reform, mama vocnu a necu da pravim 2...idi bre elektrika sta me zahebavas izgore mi kora ...moze ili ne moze?

Не може. Направићеш огавну комбинацију - фил од реформе није фил уз који иду вишње. Оне иду уз чоколад-мус.

Што ти да правиш две торте? Нека она направи ту воћну ако је баш навалила.

ma ne jedu se meni ni visnje ni reform ali moram da napravim nesto tata voli reform, mama vocnu a necu da pravim 2...idi bre elektrika sta me zahebavas izgore mi kora ...moze ili ne moze?

Адриана, купи пола једне пола друге торте и тачка...ко је луд да се зевзечи и још да не испадне :(

A bre, kod tebe sve nesto u instant obliku?z:lol:

Ja nkada u zivotu nisam ni probala, pomirisala taj beli luk u prahu, ali ko voli, zasto da ne.

Rajka ja otkada koristim b.luk u prahu -nemam gorušicu i mučninu..znači, svuda ga stavljam :):)

Адриана, купи пола једне пола друге торте и тачка...ко је луд да се зевзечи и још да не испадне :(

Rajka ja otkada koristim b.luk u prahu -nemam gorušicu i mučninu..znači, svuda ga stavljam :):)

Ma ja mogu da ga jedam i onako bez nista, samo smrdim, nista mi ne smeta. Volim taj svez miris belog luka ( a i crnog),
ali stvarno nikada nisam ni razmisljala da postoji i ovaj u prahu. Znam da ga puno ljudi koristi, ali sma mislila da je to zato
sto su lenji pa ih mrzi da kupuju i seckaju svez.

- - - - - - - - - -

A sto ne bi moglo.. Cokoladno fil pa visnje pa kora i tako dok ima samo na gornjo red dodas jos i slag i svi sretni, ja bi to jela dan/noc i ne bih se bunila ni malo

Ti znas da ne smes da ucestvujes na diskusijama o tortama?z;)

Samo da kazem da je moja slana strudla ispala odlucna, divno se lista, a kako dugo nisam mesila taki nesto bas sam se pitala sta ce biti kad se ispece. Cupavica pojela dva parceta i rekla da joj sacuvam za dorucak :heart: Moglo je malo vise onog sira da se stavi ali me plasilo da ne preteran jer je pljevsljski bas i slan i masTan..nema veze bice sledeci put.

Mozda kolac sa visnjama veceras.
Ali kako mi je krenuo dan bolje da ostavim za sutra :aha:
A sutra ujutru treba dete da vodim kod dr. Pa i pola jedan na sisanje. I jos da maloj kuvam rucak. I kolac. I ribic. I pil.belo.
jbs mi sve. ... nema sanse da sve stignem

sad ce tebi teta smokva da objasni kako se to radi:deda:
tata i snajka vole tortu sa crvenim vocem,a moji muski sa bananama.2 torte?? ni luda!
zato se pravi pola torte za jedne,a pola za druge.jos sutra ide od gore slag
ovo je druga kora,ispod je kora,fil koji sam kuvala od mleka,voce i fil
partizan-446-1.jpg

i ovo je drugi red voca,preko toga ide jos jednom fil pa slag
partizan-448-1.jpg

upravo sam blender ubila ko zeca
a nista mu radila nisam, Tita mi
samo sam ubacila keks i puter
i taj krasno dizajnirani simbol slovensko kineskog prijateljstva crko
naravoucenije - gorenje je s.ranje.

koru sam zavrsila u boschovom sjecku koji je odvrtio sve bez problema

stanje