Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
juče su nam bili budući kumovi na ručku, pravila sam svašta nešto, ali fotkala samo moju omiljenu "u krug" pogaču 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prolom voda već nekoliko godina nema setifikat jer su im pronašli neke toksine...ili...nisu platili reket...pa je prica izmišljena...Ми бечејски сељаци пијемо чесмовачу, али ако баш инсистираш на аква минералише нека то буде пролом, ем је здрава, ем је ПХ-фактор дубоко у базној области баш као што треба да буде.
Отац мог шогора од старије сестре је тамо деведесетих имао грдних проблема с бубрезима и послали су га у Пролом бању(јес да је била криза до гуше, али здравствено је још увек плаћало бањско лечење).
ПрИвуко је, сада дневно оплете ону флашу од литар и по пролома и гази 79-ту.
Могуће, но било како било, углавном шогоров отац се извуко.Prolom voda već nekoliko godina nema setifikat jer su im pronašli neke toksine...ili...nisu platili reket...pa je prica izmišljena...
juče su nam bili budući kumovi na ručku, pravila sam svašta nešto, ali fotkala samo moju omiljenu "u krug" pogaču
Pogledajte prilog 339552Pogledajte prilog 339553

Cim videh ovu corbu pomislih da proverim dal si iz AP]Paradjz supa [/B]sa noklicama, juneće šnicle u sosu, pomfrit, kupus salata i palačinke sa domaćim pekmezom od šljiva ( mojim prvim od prošle godine - ove sam se jeseni udavala,pa nisam stigla) ili Nutelom - sve je to bilo juče,a ostalo i za danas...

Zakon, nego šta. Mi svi volimo, deca obožavaju. Nismo iz AP, nikakve veze. Moj probirljivi sin može da pojede koliko god da skuvam, nikad nije sačekala sutradan. I baš tako, može uvek....paradajz corba je zakon...moze uz sve, moze uvek...cak i za veceru..ja cesto kuvam sebi, a deca obozavaju, cak i ono malo cudo![]()
Zakon, nego šta. Mi svi volimo, deca obožavaju. Nismo iz AP, nikakve veze. Moj probirljivi sin može da pojede koliko god da skuvam, nikad nije sačekala sutradan. I baš tako, može uvek.
danas je naručena pizza, 'ebeš kuvanje![]()
..e tako i moja starija cera....kad god je pitas sta bi, ona bi mogla paradajz corbu...ni mi nismo iz AP niti imamo ikakve veze....mene inace da spremam tu corbu nauclia zena iz Slavonije
tako da se to kuva svud..a ne samo u AP...
Pa kuva se svuda gde ima paradajza, ali je meni to strava i uzas. Jedna od bas retkih stvari koje uopste ne mogu da jedem
Volim sok od paradajza, ne shvatam zasto mora da se pije vruc![]()
Pa kuva se svuda gde ima paradajza, ali je meni to strava i uzas. Jedna od bas retkih stvari koje uopste ne mogu da jedem
Volim sok od paradajza, ne shvatam zasto mora da se pije vruc![]()
jao imeni danas dan na juris
juce sam izmarinirala komad ramsteka, a danas nisam imala snage da se bakcem sa ruckom
napravila brzinski makarone sa sirom..nekad mora i fast fud
nekad nam kuvanja stvarno preko glave
desi se da sastavimo i po nekoliko dana na suvoj 'rani,
a posle toga jurnemo na čorbe, supe da se pročistimo malo![]()

Prolom voda već nekoliko godina nema setifikat jer su im pronašli neke toksine...ili...nisu platili reket...pa je prica izmišljena...
Paradjz supa sa noklicama, juneće šnicle u sosu
...paradajz corba je zakon...moze uz sve, moze uvek...cak i za veceru..ja cesto kuvam sebi, a deca obozavaju, cak i ono malo cudo![]()