86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Nisam probala. Sada znam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E super onda, da ne moram kuvati I njih.... :-D
Рецепт је ОК, али сировина је можда фалш.sad zezas zenu bre
imala je rskave cvarke, a sad je dobila dzordzinu
gde je pogresila u postupku zbog cega nije dobila lep cvarak, ako ti je recept proveren?
za patku uvek mora da se nadje vremena...patka me ceka u ledincima...
Čija patka? Pekinška?![]()
Čija patka? Pekinška?![]()
Док се вас две заебавате ко Мита с оцом, мени је Чонта предавао у средњој ЕТШ.za patku uvek mora da se nadje vremena
pa ne spamujemo,patka me ceka u ledincima,ja danas ne kuvam,osim te sarme koju cu da slozim popodne,a kuvam uvece
pecena patka sa pomorandom i lukom naguranim....
...pečena riba sa limunom i šargarepom naguranom...
...sigurno je mislila da se šalim...
...zvinim se što nema šargarepe...
![]()
slike su kao posle udara bombe![]()
...sigurno je mislila da se šalim...
...zvinim se što nema šargarepe...
![]()
Kupila 250 grama svinjskog mozga i izdinstala sa lukom. Meni, muz to ne jede.
Kupila i 3 kg masnoce za cvarke, istopila u serpi na plinskoj ringli i dodala mleko ( po receptu poznavaoca stvari ) . Meni je dobro ispalo. jedino ne valja sto sam vec pola vekne hleba pojela uz cvarke i kiseli kupusne mogu da stanem
![]()
Укус ће бити сасвим ОК ако дисквалификујеш хлеб, a чварке једеш само уз кисели коопоос, јер у комбинацији коју си навела хлеб те директно шаље на:Kupila 250 grama svinjskog mozga i izdinstala sa lukom. Meni, muz to ne jede.
Kupila i 3 kg masnoce za cvarke, istopila u serpi na plinskoj ringli i dodala mleko ( po receptu poznavaoca stvari ) . Meni je dobro ispalo. jedino ne valja sto sam vec pola vekne hleba pojela uz cvarke i kiseli kupusne mogu da stanem
![]()
e izvini nisam videla ovu stranu.moja mama ne premazuje medom,ona je doacica starog kova,gde ces meso sa slatkime mene zanima za tu patku
nasla sam je napokon
i do sada uvek sam jela patku koja je komadana
a sad se razmisljam, kako bi trebala da se spremi ta patka koja je u komadu..al to da bude sa pomorandzom, medom..
i jos me zanima, posto je nikad ovde nisam kupovala, jesu li i domacim patkama grudi crvene?mislim meso on grudi?
ili je to samo kod divljih pataka?
Danasnji rucak..home made
![]()
Kupila 250 grama svinjskog mozga i izdinstala sa lukom. Meni, muz to ne jede.
![]()