Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad zezas zenu bre :lol:
imala je rskave cvarke, a sad je dobila dzordzinu
gde je pogresila u postupku zbog cega nije dobila lep cvarak, ako ti je recept proveren?
Рецепт је ОК, али сировина је можда фалш.
А и питање топљења чварака на плину(температура пламена 900+ степени) и у котлу у катланци на шапурикА(остатак клипа кукуруза кад се окруни) где је темпаратура пламена око 500 степени, а у котлу испод 200 степени је питање своје врсте.

pecena patka sa pomorandom i lukom naguranim....
...pečena riba sa limunom i šargarepom naguranom...

...sigurno je mislila da se šalim...:lol:
...zvinim se što nema šargarepe...:(

080220141440_zps9f82ee68-1.jpg

...sigurno je mislila da se šalim...:lol:
...zvinim se što nema šargarepe...:(

080220141440_zps9f82ee68-1.jpg

....sto lepo ispeku tu ribu...

....ja skuvala pasulj, dete kaze jos uvek nije naucila da skuva kao ja, pa da se najede, i onda opet kad ja odem tamo,
ne kuva ga uopste, a svasta nesto drugo je naucila....setih se Majceta danas, da je pricala kako ni ona ne zna da kuva
pasulj, ali ona bar ne voli da ga jede...

Kupila 250 grama svinjskog mozga i izdinstala sa lukom. Meni, muz to ne jede.

Kupila i 3 kg masnoce za cvarke, istopila u serpi na plinskoj ringli i dodala mleko ( po receptu poznavaoca stvari ) . Meni je dobro ispalo. jedino ne valja sto sam vec pola vekne hleba pojela uz cvarke i kiseli kupus:rumenko: ne mogu da stanem

Fotografija1471_zps5f3a90ec-1.jpg

Kupila i 3 kg masnoce za cvarke, istopila u serpi na plinskoj ringli i dodala mleko ( po receptu poznavaoca stvari ) . Meni je dobro ispalo. jedino ne valja sto sam vec pola vekne hleba pojela uz cvarke i kiseli kupus:rumenko: ne mogu da stanem

...jooooooooooooj bre Duso, pa gde ce ti dusa:(
...tacno mi dodje da pruzim ruku kroz monitor i capim ti tu cinijicu:lol:

Укус ће бити сасвим ОК ако дисквалификујеш хлеб, a чварке једеш само уз кисели коопоос, јер у комбинацији коју си навела хлеб те директно шаље на:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/589330-Podrska-za-dijetu-2

e mene zanima za tu patku
nasla sam je napokon
i do sada uvek sam jela patku koja je komadana
a sad se razmisljam, kako bi trebala da se spremi ta patka koja je u komadu..al to da bude sa pomorandzom, medom..
i jos me zanima, posto je nikad ovde nisam kupovala, jesu li i domacim patkama grudi crvene?mislim meso on grudi?
ili je to samo kod divljih pataka?
e izvini nisam videla ovu stranu.moja mama ne premazuje medom,ona je doacica starog kova,gde ces meso sa slatkim :) )))/samo stavi patku i ceo ociscen luk unutra i na tihoj vatri pece ucelo satima
meso je tamno,nije crveno nego braon
ove pakte su setale po dvoristu od komsinice,znaci nisu neke koje su kljukane u pola metra kvadratna

Danasnji rucak..home made

ova dva jela su nebo i zemlja,al ne u negativnom smislu,vec jedno je narodsko,a drugo fensi jelo,al tesko bih se odlucila koje bih jela pre a koje posle
oba su :zbalavi:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back