gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
E da vragana, donat mg.
Ali zar on ne pomaze sa grcevima u nogama
to sam i ja mislila
al rekli mi da je i za gorusicu, mucninu...
i radi
bar kod mene : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da vragana, donat mg.
e, da znas
bez jogurta ili kiselog mlijeka skoro dzabe trud oko bureka
al kupice muz na povratku, vec je pao dogovor
nego, da nadjes nekog da vam rasteze te kore ili naucite sami...ja naucila na kraju
ovdje slabo ima bureka kakav ja volim za kupit
sad ne mogu od stomaka, al inace nije frka
kad je moja majka uspjela zenicu iz sri lanke naucit da pravi bureke
a nista se nisu razumjele...onda moze svako ; )
- - - - - - - - - -
ma, meni ti bademi opce nisu radili posao
ako o mucninama i gorusici pricate
al za gorusicu ona mineralna s magnezijem jeste
E da vragana, donat mg.

Ma zena rasteze sama, ume.
Pije ona donat mg. Aj ne pametuj vise. Pa ne poradja se ona prvi, vec treci put.![]()
aaaa...samo ste sad u fazi kad joj nije do rastezanja bureka, ko i ja : P
ma, proci ce to caskom : )))
Njoj je teze bez toga nego meni.![]()

aha,zato se i piju lekovi za pritisak i cajevi za izbacivanje tecnosti samo vi pratite recepte 100kilasaЂоле, кромпир се увек кува у сланој води.
Е, сад што се некима омакне![]()

Napravila sam mafine od spelte i semenki sebi za dorucak
i musaku od karfiola i mlevenog mesa prelivenu paradajzom za rucak
Punjena kuvana jaja za dorucak
i makarone sa sirom zapecene u rerni za rucak,za ostatak ekipe
oni u poslednje vreme ne vole zdravu 'ranu a ja moram![]()
...sta je ovo?
Brasno psenicno ali neko seme kao iz praistorije pa kosta 300din. kg...svasta dans prodaju

"Ova žitarica poreklom iz južne Azije, doneta je na Bliski Istok pre oko 9000 godina i od tada se proširila na celoj teritoriji Evrope. Spelta nije najstala ponovo popularna iako je decenijama korišćena samo za prehranu trkačkih konja. Danas žitarica spelta ili krupnik ima široku primenu, između ostalog i zato što mnogi ljudi koji su alergični na pšenicu nisu alergični na speltu (napominjemo da spelta svakako sadrži gluten, iako u manjoj količini nego neke druge žitarice, i ne preporučuje se osobama koje su alergične na gluten). Takođe, spelta je na ceni i zbog svog prijatnog, orašastog ukusa.
Krupnik ili spelta je žitarica koja ima debelu opnu, koja je bolje štiti od insekata, ali i od pesticida i drugih otrovnih materija. Metaforički, ta debela opna, ukuzuje na sposobnost ove žitarice da jača imunitet.
Sorte krupnika imaju bitno viši sadržaj belančevina, masti i dijetetskih vlakana od drugih žitarica. Zrno krupnika u idealnom odnosu sadrži belančevine, ugljene hidrate, masti, mineralne materije, vitamine i celulozu. Naročito je zanimljivo i to da su dijetetska vlakna krupnika vrlo lako rastvorljiva u vodi, što omogućava dobru resorpciju hranljivih materija u organizmu."
Zitarica Afro...al nije psenica
meni prija jer nemam onu tezinu u zeludcu kao kad jedem proizvode od belog brasna...jeste skuplje ali dugo traje kg posto samo ja jedem![]()
Bas su je izreklamirali...sto su je davali konjima kad je tako skupa . Komsinica za neki krompir, kao zdrav, cudo od krompira kaze - mi to nismo jeli, davali smo svinjama![]()
...pa dobro, svasta nesto neki nisu jeli....moja majka dan danas nece da jede kacamak, niti ista od kukuruznog brasna...kaze nisam to jela ni za vreme
rata (onog), moj otac je to davao svinjama i kokosima, a ti bi da ja sad pod stare dane jedem prekrupu...e necu...dzaba ja tupim zube kako joj je zdravo,
ne pomaze....tako i ta tvoja komsinica...
pa to i ja kazem...zaleteli smo se svi na belo brasno..a kukuruz,raz,jecam,ovas,heljda,spelta...deset puta zdravije
samo se treba malo potruditi
...nece ona moja kukuruzno brasno iako bi ga lako nabavila...dzaba...ja kupim sebi neki crni tost hleb sa 5 vrsta semenki, traje mi 7-10 dana,
i to mi je onako taman....imam u planu da pravim neki hleb sa tim svim semenkama, i od crnog brasna...ako uspe pisavu ovde sta sam radila,
samo da me prodje ova frka sa lekarima, hirurzima i ostalim mukama, da se malo unormalim...
Afro danas ljudi samo smisljaju nacin da zarade pare.... ne mogu da se setim naziva tog krompira ali je zut...i moja nana kaze da se to ne jede. Kad se samo setim kinoe...i ko me natera da je kupim...kazu zdrava je i orbit zvaka, drustvo stomatologa, bla, bla, bla
...pa dobro, svasta nesto neki nisu jeli....moja majka dan danas nece da jede kacamak, niti ista od kukuruznog brasna...kaze nisam to jela ni za vreme
rata (onog), moj otac je to davao svinjama i kokosima, a ti bi da ja sad pod stare dane jedem prekrupu...e necu...dzaba ja tupim zube kako joj je zdravo,
ne pomaze....tako i ta tvoja komsinica...

Ja se igram pekaricom...svasta nesto moze,a najbolje je sto mogu da napravim malu kolicinu,jer moji nece ni da probaju![]()
Uhhh što ja obožavam tu "seljačku" hranu...kad bi joj ja napravio cicvaru mislim da bi ti se mama udavila od te prekrupe![]()

Bas su je izreklamirali...sto su je davali konjima kad je tako zdrava i skupa . Komsinica za neki krompir, kao zdrav, cudo od krompira kaze - mi to nismo jeli, davali smo svinjama![]()

Kako nije zdrava ,ne zezaj,puna vještačkog zaslađivača aspartama![]()
gde ima aspartama?