Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spremila pilav onako, bio je opako dobar, razvalili smo se svi, ne znam da li je bilo sladje meso ili pirinac
ja cu i sutra da ga jedem definitivno

e, a spremala sam i onu pastetu od tune, joj sto je dobro bilo, bila sam skepticna, al konta jakov ce sigurno da jede, medjutim i ja sam se razvalila : )

kako pravis pastetu od tune? na obn tv, zena je pravila pastetu od tune, recept mi se dopao. nazalost zaboravila sam ga prepisati sa teletexta.z:mrgreen:

eo, ovaj smo uzeli

http://www.tehnomanija.rs/sokovnici/vivax-sokovnik-sj-150.html

ima jos gorenje i hurom sto rade na ovu foru za kupit kod nas
mozda ima jos neki
bitno je samo da je taj tip tzv slow juicer

....bilo je u CBT-u finih, po mnogo manjoj ceni, ali ne verujem da je ta vrsta koju si ti uzela, bas cu da pogledam...to je jedna od spravica
u kuci koju bih zelela da imam, ali ne po svaku cenu...cini mi se to puno iskreno...

...hvala..:)

....bilo je u CBT-u finih, po mnogo manjoj ceni, ali ne verujem da je ta vrsta koju si ti uzela, bas cu da pogledam...to je jedna od spravica
u kuci koju bih zelela da imam, ali ne po svaku cenu...cini mi se to puno iskreno...

...hvala..:)

puno je kad usporedis s nekim modelima centrifugalnih sokovnika
moze se i za, mislim, pola te svote kupit ok centrifugalni sokovnik
al ja sam se namerachila na odredjen tip sokovnika upravo zbog nacina rada
i super sam zadovoljna kako smo proshli i kako radi
kontam, nek radi godinu dvije i naci ce se love za neki ozbiljniji uredjaj ako bude trebalo

puno je kad usporedis s nekim modelima centrifugalnih sokovnika
moze se i za, mislim, pola te svote kupit ok centrifugalni sokovnik
al ja sam se namerachila na odredjen tip sokovnika upravo zbog nacina rada
i super sam zadovoljna kako smo proshli i kako radi
kontam, nek radi godinu dvije i naci ce se love za neki ozbiljniji uredjaj ako bude trebalo

...e pa da ti si to htela i to si i nasla, kupila...razumemo se:)

jbga, ja kupovne sokove bas i ne volim
sirupe jos manje
a i trazila sam nesto da mogu ubacit i lisnato povrce kao i sjemenke tipa oraha, bajama....da mogu napravit mlijeko od toga
mada sam ugodno iznenadjena koliko se brzo cisti

Poslednja izmena:
...ja u kuci sem Cedevite nemam nikad nikakav sok, cedim narandze i limunove dok ih imam, ali bih volela malo raznovrsnije sokove od svezeg voca-povrca da pravim,
mnogo toga ne mogu da pojedem u svezem stanju, a u soku bih sigurno mogla da "proguram" nekako...eto zato mi treba sokovnik...

...ja u kuci sem Cedevite nemam nikad nikakav sok, cedim narandze i limunove dok ih imam, ali bih volela malo raznovrsnije sokove od svezeg voca-povrca da pravim,
mnogo toga ne mogu da pojedem u svezem stanju, a u soku bih sigurno mogla da "proguram" nekako...eto zato mi treba sokovnik...

A sta ne mozes da 'progutas'? :)
Pitam jer ja volim svo voce, pa mi sokovnik nikad nije ni na kraj pameti ;)

pa be cicak ima ljudi koji vole da popiju i sok, pored toga sto pojedu voce

vole ukus tih kombinacija, ima ih mali milion, evo vragana ti je napisala,jabuka, narnadza, celer- super spoj, dobijes super ukus a ne verujem da bi uzivala tako da je jela sirov cele sam

A sta ne mozes da 'progutas'? :)
Pitam jer ja volim svo voce, pa mi sokovnik nikad nije ni na kraj pameti ;)

...ja u zivotu nisam pojela svezu sargarepu, ne mogu da jedem ni svezu cveklu, ni rotkve...a to sve moze u sokovnik recimo...ne mogu ni da se setim svega sad
to mi je prvo palo na pamet....krusku nisam pojela ne secam se od kad, isto ne volim....u soku onako pomesanom sa jos necim bih eto "progurala" po nekad...

Ni mi ne kupujemo sokove.
Napravim domaci sirup od limuna, i mama mi donela od visnje i to je to, da imam za goste.
Mi ne pijemo sokove, limun iscedim u caj ili limunadu ako nekog boli grlo.
A medolinu cedim narandze, za to imam onu el.cediljku, i to jer je u fazi pljuvanja. Uzme, zvace zvace i pljune.
Onda mi lakse da iscedim, pa popije iz cuga. ;)

pa be cicak ima ljudi koji vole da popiju i sok, pored toga sto pojedu voce

vole ukus tih kombinacija, ima ih mali milion, evo vragana ti je napisala,jabuka, narnadza, celer- super spoj, dobijes super ukus a ne verujem da bi uzivala tako da je jela sirov cele sam

Meni to greota prema vocu i povrcu.
Mislim da je zdravije pojesti.

Doduse ja volim i svezu sargarepu... i ostalo... pa mi nije problem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back