E ovo ću ja obavezno da kupim. Sad sam u procesu pravljenja kuhinje (traje već mesecima, ali biće) i onda ću da dokupim, naravno postepeno, sve što mislim da mi treba. A to je ovo, zatim mikser s posudom što je pile pomenula. Imala sam od svekrve Filipsov, bio je super, ali dotrajao, a ja u tom momentu nisam imala para, pa kupila neki najjeftiniji, samo da posluži. I služi, ali treba mi jači. Pa onu mašinu za pravljenje rezanaca... i sigurno mi treba još nešto, sad ne mogu da se setim.
A imam mikrotalasnu. Ne koristim je mnogo, ali mi je dragocena za ono za šta mi treba. Ja npr. u njoj prokuvam vodu za čaj, pa ne osećam veliku potrebu za ketlerom. I za podgrevanje nezgodnih stvari (sarma, musaka) je nezamenljiva. A od Zadaovoljne Domaćice sam naučila i fil u njoj da kuvam. To je mnogo brže i lakše nego mešati na šporetu ...
Imam i ekspres lonac i to neki stari od svekrve, ne dihtuje baš najbolje, ali opet se u njemu brže skuva supa, pasulj, paprikaš, sarma... imam i 2 cepter šerpe i jedan lonac. Hvala mojoj mami što mi je to kupila. Mnogo su mi zgodni i praktični.
Volim sve te novotarije i male i velike kuhinjske aparate koji ubrzavaju procese i olakšavaju poslove. I pekaricu i secka i blender.....