dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Nema...trebalo mu duze da je preboli ( ona njega ostavila )
Pa sad, kako odluciti da se ne vezes? Cura mog sina je vise bila kod mene nego kuci ( bila u internatu pa zavrsilo tako sto je mesto u domu zvrjalo prazno, ona se preselila) Kad su oboje otisli da studiraju, ona u Bgd, on Ns, svaki, svaki vikend su bili kod mene kao i celi raspust. A dobro dete, umiljato, kako je ne zavoleti? Mada ja sam uvek bila spremna da volim i mazim onu koja mog sina cini srecnim . I novu, kad bude, volecu isto....i necu staru pominjati
, mislim da to ne bi bilo lepo
Inace danas cufte iz rerne, meni uz njih integralni pirinac i sos od paradajza, muzu pire krompir i ajvar
tako sam ja jednom nesto prokomentarisala na glas za decka svoje cerke
ona je tad precutala, al mi je posle xx vremena u potpuno drugom kontekstu rekla - ti njega ne volis
kako ga bre ne volim??
a onda me podsetila na to sto sam rekla
e tad sam joj rekla - ma volim ga, sto ga ne bih volela?? ako je neko dobar tebi, meni je jos bolji! ja volim tebe i svako ko tebe usrecuje za mene ce da bude bog, makar bio i crni ciganin..dobro, ne mora bas da bude toliko crn..
i odmah sam uzela i napravila decku ogroman ciz i poslala mu da cerka vidi da ga volim

doduse ja i dalje mislim da on nije idealna osoba za nju, al to vise nikad necu da izgovorim
decko joj je divan, samo im se karakteri bas ne poklapaju - al ja cutim o tome! a tek mi ne pada na pamet da pustim emociju - volim ga, ne volim ga

mi danas sarmu od bozica, treci put, a sedmi dan

) Kad su oboje otisli da studiraju, ona u Bgd, on Ns, svaki, svaki vikend su bili kod mene kao i celi raspust. A dobro dete, umiljato, kako je ne zavoleti? Mada ja sam uvek bila spremna da volim i mazim onu koja mog sina cini srecnim . I novu, kad bude, volecu isto....i necu staru pominjati