smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ima da nose svoju hranu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja nisam imala cerku,a ovo dete je kao neki secer
ko zna sta ce biti sa njima,ali za sada je kao dar sa neba
al svaki cas mi drugarice kazu nemoj se bre vezivati za nju...
a sinoc oko 11 mi sin poslao poruku iz dedinog stana,oni otisli tamo da prespavaju,mama mi smo gladni
i ja brzo ispecem tople sendvice,uvijem u foliju i dodje date da odnese
ja cu biti od onih kojima ce srce biti puno kad joj deca dodju sa porodicama na rucak...sad sta ce jesti,to je veliko pitanje![]()

jeote
Уствари нека подела посла мора постојати, иначе ствари не шљакају.Nije moguce,da danas u 21 veku,devojka koja nezna da kuva,smatra,da ne treba da se udaje! Jadan je taj muskarac,koji se zeni,da bi mu buduca zena (citaj sluzavka),kuvala,prala njegov licni ves,drzala
stan u redu,bila mu ljubavnica(kada se njemu to zazeli),cuva i pazi,njihovo dete (ako je on,u stanju da je oplodi) !!! E pa ako devojke,jos i danas,pristaju na takav zivot u braku,onda ja ne mogu da
imam nikako lepo misljenje,o danasnjim mladim zenama. Smatram,da smo mi muskarci,i pol suprotan nasem,a to je zenski pol,da su ta dva pola,POTPUNO JEDNAKA. Ali,kada kazem potpuno jednaka,
onda mislim,jednaka u pravima,ali jednaka i u obavezama! Ako danasnja mlada zena,pristaje,da zivi u braku,i radi sve ono,sto je radila i njena majka,baba,i ostale zene,iz proslosti njene porodice,onda
takva mlada zena,i ne zasluzuje,da se mi sa strane,borimo za njenu ravnopravnost,u bracnim odnosima.
pa kako da se udam kad ne znam ni pogacice sa cvarcima da pravimУствари нека подела посла мора постојати, иначе ствари не шљакају.
Иначе данас насуво с к'омпиром и салата од зеленог парадајза и феферона, за вечеру урке.

Namocis kinou i bilo koje semenje preko noci i sameljes u blenderu sa bananom...mogu se dodato orasi, lesnici, bademi... bas je bilo mljac, nisam odavno pravila.
Ne kuvaš kinou ni malo?
A kakav je ukus? Zamišljam da je kao integr. pirinač.

Poznavalac, pitanjce za tebe, pošto znam da se razumeš u zdravu hranu: da li si nekada kuvao kinou? Kakvog je ukusa i na koji način se sprema?
Unapred hvala na odgovoru i naravno ako se pojavi još neko ko je spremao kinou neka se pridruži konverzaciji na tu temu![]()

Нисам, сем што знам да су је неки користили не само кувану већ и самлевену као додатак брашну за хлеб/погачу/колач.Poznavalac, pitanjce za tebe, pošto znam da se razumeš u zdravu hranu: da li si nekada kuvao kinou? Kakvog je ukusa i na koji način se sprema?
Unapred hvala na odgovoru i naravno ako se pojavi još neko ko je spremao kinou neka se pridruži konverzaciji na tu temu![]()
)Ne zelim da ih punim ovog puta, prvi put lignje pravim pa bih od najjednostavnijeg recepta krenula: )))
Mozda da ih isprzim samo ( prethodno cu ih malo spustiti u prokljucalu vodu da mi ne ostanu zilave i plasticne)
Gotovo, nema vise: ))
Krckala sam lignje u belom vinu i balzamiku sa belim i crnim lukom pa pomesala sa kuvano pecenim krompirom i nema viseee![]()
Sigurno je bilo dobro.