Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i jaja i hleba :roll:
juce dodje kuci,zeza se,danas nisam doneo jaja:lol:
al je zato kupio dva hleba,zaboravio je da mi mama vec godinama svakog utorka donosi dva ljubljanska hleba iz merkatora,a juce greskom kad mi je donela,ostavila i njihov hleb i otisla za led. tako da smo mi juce popodne imali 100 jaja i 5 hlebova :mrgreen:
koja je to torta okrugla skroz desno/bas si vredna bila

vama nikad nije dosadno kad ti se muz vrati iz prodavnice :lol:

a jesam vam pricala kako kad smo ziveli u cg,jednom muz sedeo u kolima,a ja usla u mesaru .pita me mesar onako ispod glasa,gde vam je muz?ja reko' napolju,u kolima:eek:
kaze,zovite ga
izadjem napolje,kazem zmuu,zove te mesar,on zgranut.udje unutra a mesar donese ogromnu nogu od krave i kaze,vidite komsija sta sam dobio :super:
a muz i ja :dontunderstand: :dontunderstand:
posle sam saznala da tamo muskarci idu da kupuju meso

moro sam se pripremim za posnu slavu:rumenko:

volim kada se meso isece uredno i pravilno.

ono kada je seceno kao nogama dz i ako je dobro - nije lepo

danas na dve slave
naravno posne jer se u nasem kraju na to iyuyetno pazi, mislim ne znam nikoga ko slavi mrsnog S. Nikolu

juce udarana priprema za posno,
teleci repovi....
savrseni
a tek ovci sir...onaj slan, star, prsti dok se sece...
priznajem nisam ja kuvala vec omiljena mi kafana
nysle9.jpg
[/IMG]

moro sam se pripremim za posnu slavu:rumenko:

Ovo izgleda prelepo njam, njam...
Ja neki dan kupila praseca rebarca se krmenadlom, prelepa. Od pre nekog vremena poceli da prodaju kod mene prasetinu "na kilo": but posebno, rebra cak seku na delove, lepota da se covek zasladi cesce, ali ja resila da ne pecem u tepsiji kao obicno, vec na resetki ispod grila . I prevarim se, prasetina bila suva a kozica zilava i nikakva , uopste nam se nije dopalo... Ustvari nisam skoro jela nesto tako gadno :dash:

dive:"super su ti kiflice, a vi se veceras necete ljubiti"
Muz jeo kao i ja :cmok:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back