xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bi ja pojela tu u rinfuzu nema sanse, sta cu kad sam picajzla oko tih stvari, volim sarmu kako bog zapoveda, mada je i ne jedem cesto, vise sam ljubitelj punjene paprike
a nesto i ne pamtim motanje sarme kao rudarski posao, smota se to za cas

pa u cemu ih kuvas bre.ja imam veliki lonac i meni stane 20 do 22 velike.to dodje skoro do vrha,samo malo vode stane prekoja kad zavijam za moje aždaje,zavijem oko 35 komada...
i što kažeš,uopšte nije neki poso...
očas posla...
ja se pridružujem ekipi "smotanih sarmi"...![]()
Napravila mi mama kisele punjene paprike sa spržom![]()
pa u cemu ih kuvas bre.ja imam veliki lonac i meni stane 20 do 22 velike.to dodje skoro do vrha,samo malo vode stane preko

pa u cemu ih kuvas bre.ja imam veliki lonac i meni stane 20 do 22 velike.to dodje skoro do vrha,samo malo vode stane preko
Ja ne smem da kažem koliko moja sveki zavije sarmi, i u kolikoj šerpi ih kuva. Sramota me.![]()

ovde se od jednog lista prave bar 4 sarme,tako izbjegnes onu korjencinu na sredini lista .
ja istanjim taj koren nozem,pa uvijam.i ogromne listove koji staju na dva dlana uvijam kao jednu dzambo sarmupa u cemu ih kuvas bre.ja imam veliki lonac i meni stane 20 do 22 velike.to dodje skoro do vrha,samo malo vode stane preko

iam veliki zepter lonac...
stane tu i pokoje rebarce i parče slaninice...![]()
Ja ne smem da kažem koliko moja sveki zavije sarmi, i u kolikoj šerpi ih kuva. Sramota me.![]()

pa jel pravis manje sarme?da li seces velike listove kupusa?
pa jel pravis manje sarme?da li seces velike listove kupusa?
gnjavaza,ja to sve volim brzinskiako je ogroman, poselis ga na dva
inace,mamin kupus jos nije gotov,pa sam pravila od kupusa kupljenog u idei.gornji listovi ,jedno desetak komada su se raspadali kako ih uhvatim rukom
istrulili
joj sto ja ne volim taj kupus iz prodavnice
sao sam ga jednom kupila i nikad vise
pre bih kupila od seljaka na pijaci glavicu
.gif)
istrulili
joj sto ja ne volim taj kupus iz prodavnice
sao sam ga jednom kupila i nikad vise
pre bih kupila od seljaka na pijaci glavicu

u životu nisam kupila kupus u radnji...
ili ima majka ili sveki ili ja...
i uvek se džoramo...
jao bre,kako istrulili,mi smo to danas rucali,a i sutra cemo
- - - - - - - - - -
moja sveki kiseli pod zemljom,ja nisam u zivotu,a mama je kasno stavila.pa sta ja da radim?

jao bre,kako istrulili,mi smo to danas rucali,a i sutra cemo![]()
u onoj za topljenje cvaraka?
- - - - - - - - - -
ma ko ce da se smara sa timja istanjim taj koren nozem,pa uvijam.i ogromne listove koji staju na dva dlana uvijam kao jednu dzambo sarmu
mnogo ste vas dve neozbiljne

vid sad...ja joj nudim domaći kupus iz bureta...pravi seljački...
a ona će meni da sam neizbiljna...![]()

pa kad mi nudis te seljacke kupuse,daj meni neki gradski![]()