- Poruka
- 17.475
Vidiš, to mi nije palo na pamet... Probala sam superseckom, ili je pretanko ili predebelo, pa sam morala ručno. Ovo ti je super ideja.![]()
meni je to glavna alatka,da samo znas kako je dobro za naribati kupus.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, to mi nije palo na pamet... Probala sam superseckom, ili je pretanko ili predebelo, pa sam morala ručno. Ovo ti je super ideja.![]()
Za mene bi, manje bih ja pojela![]()
Muzu pomfrit to mi cas posla jer ribam posle krecenja trpezariju a on ga voli klot sa domacim kecapom, kaze meso mu pokvari ukus krompira. Meni izdinstala mlad crni luk na maslinovom ulju, dodala obarenu iseckanu blitvu, 3 cena bela luka i oko 150 grama tvrdog kozjeg sira. Kad se uprzilo sipala 3 kasike kukuruzna brasna ( htela kukuruznog griza al u kesi bili moljci
) i nalila mlekom. Sipala malo kurkume, bibera, mlevenog djumbira i kasiku jabukovog sirceta. Kad se skuvalo razmutila jedno jaje u to. Odlicno je, jela sam bez hleba, taman za dijetu
![]()
...ovo divno izgleda Duso, samo mi se cini (mozda nisam u pravu) da je ovo "ubica" i bez hleba....a jos pun tanjir do crte...![]()
Pa sad... mozda i jeste ali ja uvek podjem od toga da sam uz to mogla i parce/dva hleba da pojedem, da sam mogla ( a to bi do pre neki dan i uradila) da uz to pojedem i tanjir pomfrita, onako da fino umacem mmm... tako da je ZA MENE ovo dijeta![]()
Pogledajte prilog 310127
deci večera...a ako ne budu proždrljivi kao obično ostaće im i za doručak...![]()
joj bre trose se deca, rastu
ja volim kad mi prodju kroz kuhinju kao terminatori i sve pojedu![]()
Jel to lisnato testo?
Lepo izgleda, sigurno ce se neko javiti sa receptom
...nisam ja mesila, ali nisam skoro pojela nista ukusnije, a slatko, integralno i sa dekstrozom....u sredini je domaci dzem od maline takodje zasladjen
dekstrozom....kad bi jos neko znao recept za ovo bilo bi fenomenalno...
..........![]()
...inace kupljeno je u zdravoj hrani, cena je 660 dinara/kg...prilicno je tesko pa ne bude bas mnogo u 100g...ali su dva kolacica sasvim dovoljna da se lepo zasladite...
- - - - - - - - - -
...ajd' zanemarite lak koji je poceo da se guli...sutra cu to da sredim po danu![]()
primamljivo. mmm
da ti ne upadnu mrve u tastataturu?
Па ванилице су мекше како стоје. Ма ђавола, оду слаткиши кад имаш клинце поготову, стално траже нешто да се зааасладе.
Баш сад у суботу сам у посластичарници узео ораснице кило, све отишло док си рекао кекс, ал су страва (1.200/kg) вреде сваку пару....