Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muzu pomfrit to mi cas posla jer ribam posle krecenja trpezariju a on ga voli klot sa domacim kecapom, kaze meso mu pokvari ukus krompira :zcepanje:. Meni izdinstala mlad crni luk na maslinovom ulju, dodala obarenu iseckanu blitvu, 3 cena bela luka i oko 150 grama tvrdog kozjeg sira. Kad se uprzilo sipala 3 kasike kukuruzna brasna ( htela kukuruznog griza al u kesi bili moljci :mrgreen: ) i nalila mlekom. Sipala malo kurkume, bibera, mlevenog djumbira i kasiku jabukovog sirceta. Kad se skuvalo razmutila jedno jaje u to. Odlicno je, jela sam bez hleba, taman za dijetu
Fotografija1181_zpsb587cae6-1.jpg

Muzu pomfrit to mi cas posla jer ribam posle krecenja trpezariju a on ga voli klot sa domacim kecapom, kaze meso mu pokvari ukus krompira :zcepanje:. Meni izdinstala mlad crni luk na maslinovom ulju, dodala obarenu iseckanu blitvu, 3 cena bela luka i oko 150 grama tvrdog kozjeg sira. Kad se uprzilo sipala 3 kasike kukuruzna brasna ( htela kukuruznog griza al u kesi bili moljci :mrgreen: ) i nalila mlekom. Sipala malo kurkume, bibera, mlevenog djumbira i kasiku jabukovog sirceta. Kad se skuvalo razmutila jedno jaje u to. Odlicno je, jela sam bez hleba, taman za dijetu
Fotografija1181_zpsb587cae6-1.jpg

...ovo divno izgleda Duso, samo mi se cini (mozda nisam u pravu) da je ovo "ubica" i bez hleba....a jos pun tanjir do crte...:)

...ovo divno izgleda Duso, samo mi se cini (mozda nisam u pravu) da je ovo "ubica" i bez hleba....a jos pun tanjir do crte...:)

Pa sad... mozda i jeste ali ja uvek podjem od toga da sam uz to mogla i parce/dva hleba da pojedem, da sam mogla ( a to bi do pre neki dan i uradila) da uz to pojedem i tanjir pomfrita, onako da fino umacem mmm... tako da je ZA MENE ovo dijeta :zcepanje:

Pa sad... mozda i jeste ali ja uvek podjem od toga da sam uz to mogla i parce/dva hleba da pojedem, da sam mogla ( a to bi do pre neki dan i uradila) da uz to pojedem i tanjir pomfrita, onako da fino umacem mmm... tako da je ZA MENE ovo dijeta :zcepanje:

....:rotf:

....hebote, ja pojedem rizoto od povrca spremnljen na par kapi ulja, bez hleba i tu iz dezertnog tanjira....pa se nerviram....:(

...nisam ja mesila, ali nisam skoro pojela nista ukusnije, a slatko, integralno i sa dekstrozom....u sredini je domaci dzem od maline takodje zasladjen
dekstrozom....kad bi jos neko znao recept za ovo bilo bi fenomenalno...
....
...
...

...inace kupljeno je u zdravoj hrani, cena je 660 dinara/kg...prilicno je tesko pa ne bude bas mnogo u 100g...ali su dva kolacica sasvim dovoljna da se lepo zasladite...:)

- - - - - - - - - -

...ajd' zanemarite lak koji je poceo da se guli...sutra cu to da sredim po danu:mrgreen:

...nisam ja mesila, ali nisam skoro pojela nista ukusnije, a slatko, integralno i sa dekstrozom....u sredini je domaci dzem od maline takodje zasladjen
dekstrozom....kad bi jos neko znao recept za ovo bilo bi fenomenalno...
..........

...inace kupljeno je u zdravoj hrani, cena je 660 dinara/kg...prilicno je tesko pa ne bude bas mnogo u 100g...ali su dva kolacica sasvim dovoljna da se lepo zasladite...:)

- - - - - - - - - -

...ajd' zanemarite lak koji je poceo da se guli...sutra cu to da sredim po danu:mrgreen:

primamljivo. mmm

da ti ne upadnu mrve u tastataturu?

primamljivo. mmm

da ti ne upadnu mrve u tastataturu?

..ne jedem iznad tastature, samo sam tako slikala, mada se i ne mrvi mnogo, nije suv, prosto je i taj suvi deo nekako socan..
...od kad sam ih otkrila idem uglavnom u sirokom luku oko te zdrave hrane, jer im je tekso odoleti...koliko god bili zdravi,
ne verujem da se od njih ne goji:(
...samo u izuzetnim prilikama pocastim sebe sa 2-3 komada....

...pa mogu kod normalnih ljudi, kod mene nema sanse da bi stajale koliko god da kupim, da li 2-3 komada ili 200-300 grama....svejedno bi jela dok ima:rumenko:
...bem ti kako vi to mozete kao ima slatko, pa neka tamo samo cu jedan posle:confused:, zato kod mene sme u kucu da udje samo onoliko koliko bi bilo
razumno da pojedem u jednom danu..

Па ванилице су мекше како стоје. Ма ђавола, оду слаткиши кад имаш клинце поготову, стално траже нешто да се зааасладе.
Баш сад у суботу сам у посластичарници узео ораснице кило, све отишло док си рекао кекс, ал су страва (1.200/kg) вреде сваку пару....

Па ванилице су мекше како стоје. Ма ђавола, оду слаткиши кад имаш клинце поготову, стално траже нешто да се зааасладе.
Баш сад у суботу сам у посластичарници узео ораснице кило, све отишло док си рекао кекс, ал су страва (1.200/kg) вреде сваку пару....

...ove su meke dok su sveze...kaze ova prodavacica jednom je samo ostalo par komada i malo se osuse...znaci ipakk nije isto, da li zbog integralnog brasna i tih
zitarica ne znam....
...moja deca nikad nisu nesto volela kolace, dugo starija nije htela nista slatko, kao mala, govorila je da je to slatko i da ga treba baciti:lol:sad jedu ali ni sad nisu
"lude" na majku, srecom....:)

Ма ови мушки јели пасуљ у вртићу са 3 год, све једу. девојчице су :харт: што се тога тиче, кад су мале немају апетит, а кад су велике држе дијету. Врло економична врста за одржавање лол

Него, да не ОТ, за викенд сам дао свој допринос кухињи, правио сам тону руске салате, ето :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back