a ja sva bila oduševljena kad sam videla na Zelenjaku karfiol za 60, pa uzela jedan ogroman. Prekjuče sam ga samo obarila uz losos šnicle, a sinoć sam složila musaku od karfiola i zapekla, da mogu moji da jedu (pošto sam ja na poslu), a i ja da imam kad dodjem kući. Jedva čekam. A ostalo mi mesa (namerno sam kupila i spremila više) pa ću sutra da punim patlidžane.
Inače sam pre neki dan kupila 5 kila paprika, po 50 dinara za kilogram, ali prodavali samo "na veliko". Pa koliko je to?, pitam ja. Kaže, 5 kg. Pa daj 5 kg. Lepe, zdrave, one tamno zelene pa malo narandžaste. Mora da je to neka uvozna, možda GMO sorta. Ali slatke su i ukusne.
..tako sam ja nedavno kad sam bila kod Kineza, mislila da sam super prosla sto sam dva cveta platila 150 dinara...a kod mene na pijaci 100 din./kg...tako to bude kad ti je zgodno
negde da kupis, bilo bi suludo prelaziti pola grada zbog 1-2kg bilo kog povrca....
...e vidis jedino musaku od karfiola mogu da jedem...a opet mi to puno za mene samu, nezgodno mi onda jedem par dana pa ni da bacim ni da stavljam u friz...
- - - - - - - - - -
Kod nas na pijaci jabuke na dzak 7 dinara, one na kilu od 10 pa do 40 dinara... Takav kraj, jabuke uvek jeftine. One za rakiju idu i od 3 dinara po kg.
...ja ne videh ovde na kg manje od 40 din..
i ja bananu za dorucak malo pekana i jogurta i sad cu badi badi samo kad zavrsim dokumentarac 

(

komšinica tvrdi da su odlične..ae, toga nikad dosta