Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
injaoooo,de me nadje,pogacha...e ovo ja mogu da jedem bez ichegaDanas sam mesila, ja volim da se igram sa testom, a volim i da jedem..![]()
.........![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
injaoooo,de me nadje,pogacha...e ovo ja mogu da jedem bez ichegaDanas sam mesila, ja volim da se igram sa testom, a volim i da jedem..![]()
.........![]()
![]()

i sparuge sa kaparima i maslinama. 
genetski modifikonanu sniclu lososai sparuge sa kaparima i maslinama.
missim kad mi kazu jedite lososa zdrav je, al da bude divlji losos a ne gajeni...pa de yebeno da ga nadjem, da odem u norvesku il negde u kanadu da se nadmecem sa medjedima ko ce vise da ulovi negde kod vodopada![]()

Реално, и у замрзивач, имаш за годину дана, а ако није ловостај за медведе може и њих.genetski modifikonanu sniclu lososai sparuge sa kaparima i maslinama.
missim kad mi kazu jedite lososa zdrav je, al da bude divlji losos a ne gajeni...pa de yebeno da ga nadjem, da odem u norvesku il negde u kanadu da se nadmecem sa medjedima ko ce vise da ulovi negde kod vodopada![]()

ma ne volim zamrznutu ribu ako bas ne mora, promeni se i ukus i sveOvde ima da se kupe smrznuti fileti divljeg,piše i gde je ulovljen...samo sam zaboravila.Sva srećna sam ga kupila,a on...nikakav.Suv,mršav.I dalje kupujem gajenog,svežeg.Još sam čitala da ih malo i farbaju....![]()

e medjed je jedna od onih stvari koje jos nisam probala, al sam cula da u skandinaviji redovno pune zamrzivace istim u vreme dozvole lovaРеално, и у замрзивач, имаш за годину дана, а ако није ловостај за медведе може и њих.
Ловци препоручују да се меЂеђе месо с ражња зачињава баWутом уместо сољу!
Али стварно!
![]()

a i bar nije gmo 
А и бар се обујеш/оденеш.ma ne volim zamrznutu ribu ako bas ne mora, promeni se i ukus i sve
e medjed je jedna od onih stvari koje jos nisam probala, al sam cula da u skandinaviji redovno pune zamrzivace istim u vreme dozvole lova
u medjuvremenu od divljaci jedino mi preostaje aligatora da glodjema i bar nije gmo
![]()
Potrebno je:modesti,baci recept! taman nesto da se igram za vikend![]()
danas sam po prvi put kuvala corbu od bundeve
posipana odozgo narendanim kackavaljem i to neki bozanstven ovci, pecenim suncokretom i semenom golice
naravno tu je i persun
samo
bilo bi bolje da je ljuta
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()
Samo kasicica pravog domaceg rena...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...to je uzitak.Inace je na oko predivna.
u čorbi od bundeve...mssm, uopšte u čorbi 

u tolikom clanku ti si samo deo o sexu zapamtio![]()
da, u tim godinama nisam imao pojma da postoje ti `problemi`
i kakav ona uopste ima problem? nesto mentalno ili tehnicki?
ne sporim prednosti presne hrane, ali dajte neku penzionerku kojoj se sexa poboljsao zbog jabuka i algi

Требала си у чорбу док се коовала убацити по неку љуту малу отровницу целу, или насецкану, већ зависно од тога колико желиш љуто.danas sam po prvi put kuvala corbu od bundeve
posipana odozgo narendanim kackavaljem i to neki bozanstven ovci, pecenim suncokretom i semenom golice
naravno tu je i persun
samo
bilo bi bolje da je ljuta
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()
tole vi ste No 1. liga sampionae još samo način ishrane samo sirovom hranom nisam probala
skupo je to za naše mogućnosti..mada madam Wolk uspešno izdržava i u 7.deceniji života a prebrodila je
najstrašniju bolest na taj način
bila sam na makrobiotici godinama, pa vege, pa samo proteini bez voća i mleka i UH ( ovo zadnje je bilo najbolje..mada opet skupo)
ali sa sexom nisam imala problema..naročito u tim godinama a i kasnije
mislim da je formula u umerenosti i izbegavanju opasnih nezdravih namernica..