gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
letnja kujna? misliš napolju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

letnja kujna? misliš napolju![]()

Aha. Upalimo vatru na sred imanja pa odigramo jedan ratnički ples dok se krčka kupus sa slaninom![]()

..tako sva moja rodbina koja ima velika dvorista i velika domacinstva, i letnje/zimske kujne...znam o cemu pricas![]()

ja mislio lepiks prestonička mačka a ona neka provincijalka, pljuc

Pa mi baš i nemamo veliko dvorište, a ni domaćinstvo ali je moj deda bio mudar čovek pa napravio ekonomičan raspored "pomoćnih objekata" tipa špajz, podrum, garaža, letnja kuhinja i sl. što u velikoj meri olakšava posao- Mada, sad većina mladih domaćica u kuhinji ima aspirator tako da mirisa nema a i sad se kuvaju jela za 30min, za sarmu se šteka kod mame ili svekrve![]()

danas blitva i kajgana s mladim sirom...i prvi domaci polubijeli hljeb
ispao super
i moram se pohvalit da nismo kupili hljeb otkakao smo uzeli ovo cudo
za tjedan dana pojedemo malo manje od 2 vekne
sto je otprilke 150 din, bez uracunate struje
mada mi racun za struju i nije nesto veci
i sto je najbolje kupovi hljeb nam opce ne fali
ovo je neuporedivo bolje + ukjucim i odem vozit bajs ili sta god...
Ja mislila ti urbani frajer iz blokova a ti iz Kruševca, Užica, odakle li si beše i još se daviš pod tušom:sad:
....i mi smo to imali tamo gde mi je mama sad, samo sto se vise ne koristi i propada jer ona ne moze da cirkulise tamo ovamo...inace jeste prakticno, i ovaj
"glavni" deo kuce uvek mirise na cisto i uredno...nema masnoce, nema isparavanja, a ne mora ni da se pazi bas previse da nesto neprsne, kapne i ostalo...
...mudri su bili stari ljudi![]()

Joj kako je meni to bzvz.
Cemu onda kuhinja uopste?
Mi smo namerno napravili kucu tako da su dnevna i kuhinja spojene,
nema niceg lepseg nego kad osetis miris kuvanog rucka u kuci.
I ne peremo zavese, jer nema potrebe... jer se u kuci ne pusi.
Meni je kuca bez kuvanja kao hotel...
rođen u birmingemu odrasto u kragujevcu živim u berlinu. nego ne znam kako mi ranije ne pade na pamet da si iz nekog sela, obično ženske iz malih mesta se stetke pre vremena.

...pa jeste lepo kad kuca mirise na rucak, ali ne kad mirise na ustajale mirise i tu je Pile u pravu, ali su aspiratori spasioci
po tom pitanju, a nekad ih nije bilo, i jedini nacin da ne bude tog ustajalog teskog mirisa hrane u svemu oko vas, cega bi
ralno bilo da aspirator ne postoji....
...pa jeste lepo kad kuca mirise na rucak, ali ne kad mirise na ustajale mirise i tu je Pile u pravu, ali su aspiratori spasioci
po tom pitanju, a nekad ih nije bilo, i jedini nacin da ne bude tog ustajalog teskog mirisa hrane u svemu oko vas, cega bi
ralno bilo da aspirator ne postoji....
Jako mudri![]()
U 3 lepe...
Umesto jedne, ribas dve kuhinje.
Stvarno ne razumem cemu to?
Valjda da domacica ima sta da radi i cime da se dici.
Kako joj kuca mirise a ima i kuvani rucak! Uspela je u zivotu?![]()
pa nije to bas tako
dobar arhitekta je u stanju isplanirati kuhnju - prostoriju i raspored elemenata
tako da ti aspirator prakticno ne treba...na kraju krajeva, zato se kuhnja i odvaja...
drugo, odjeca se ne drzi u kuhnji, znas i sama, a i u kuci si u za to predvidjenoj odjeci
i cao...problema nema

rođen u birmingemu odrasto u kragujevcu živim u berlinu. nego ne znam kako mi ranije ne pade na pamet da si iz nekog sela, obično ženske iz malih mesta se stetke pre vremena.
Kojeg ustajalog mirisa?
Mirisa cega?
Ja gasim aspirator da mi mirise kuca i da se ugrejemo...
To su sve lepi mirisi...
Kosa se izluftira, telo istusira, ves opere...
U cega da se uvlace mirisi?
Zavese i namestaj?
Afro, ja napravih kuhinju za potrebe svoje porodice, ne za restoran i kuvanje za 20 ljudi,
mada bi slobodno mogla i za toliko da kuvam kolika je...
Svejedno gde kuvas, ili si pedantan ili nisi,
u letnjoj je bas briga sto prosipa i prska a u kuci brise odmah?
Meni je to malogradjanstina. Tako kod nas prave kuce za izlozbu, a iza naprave za zivot i letnju kujnu.
Meni to nije jasno niti ce ikad biti

Afro, ja napravih kuhinju za potrebe svoje porodice, ne za restoran i kuvanje za 20 ljudi,
mada bi slobodno mogla i za toliko da kuvam kolika je...
Svejedno gde kuvas, ili si pedantan ili nisi,
u letnjoj je bas briga sto prosipa i prska a u kuci brise odmah?
Meni je to malogradjanstina. Tako kod nas prave kuce za izlozbu, a iza naprave za zivot i letnju kujnu.
Meni to nije jasno niti ce ikad biti
...cekaj kad vam beru voce, oberu i odu? ne poslzite im nista?
....vidis oni su imali radnike koji su brali visnje danima, pa sljive danima, pa svasta jos nesto (samo sljiva obrano 15 vagona koliko god to bilo)..i svi su
rucali, pili kafe, sokove, pa vecerali i opet pili kafe sokove, jeli strudle, pite...i sve je to trebalo spremiti, a usput jos mnogo toga uraditi, cini mi se da
ti to ili ne shvatas koliki je posao ili se pravis da ne razumes...ili si jednostavno upala opet u tvoje stanje negacije svega sto ti ne radis, to ne postoji...