Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas pravila mafine sa sirom... cim krene hladno vreme meni dodje da ukljucim rernu :zaljubljena:
i salata od cvekle sa limunom i susamom, i svinjske snicle, samo jos ne znam na koji nacin da ih spremim

btw, citam vas za cg, slusam juce na radiu, u budvi metar vode na ulicama :eek:

...jeste juce je bilo strasno nevreme, i poplavljeno je puno stambenih objekata koji su ispod nivoa...bez kabanice i gumenih cizama
se inace tamo u kisnom periodu tesko moze, a da ne budes mokra bas do gaca:(

...malopre dodjoh s'polja, tek treba da stavim corbu da se kuva, moram prvo malo da se odmorim i popijem kaficu:)

kako spremas snicle?

...koje?

...ja ne pohujem nista, znaci to je kod mene odavno prectrano....obicno ili izlupam pa malo zacinim i na teflon, ulja tek
da ne bude skroz suv tiganj....nekad lovacke, ali i to retko.....nista ne kuvam kao nekad jer sam sama....

...inace moja deca vole da meso stavim u "dunst" pa na lagano dok ne budu meke, pa onda samo odklopim koliko da
porumene i da ima da one "moce", mlado to pa moze da jede sta hoce i koliko hoce...:)

..cekam Fibi, mislim da ona zna kako se i sta radi sa njima, jer je ona rekla bih
pominjala jednom ovde da ih je kupila tamo....ima svasta zivo, bas svasta u toj
njihovoj prodavnici...a i ispred na par tezgi, samo sto za mnogo toga ne znaju da
objasne sta je.....

tesko bogami da sam to bila ja
em mi se gadi morska hrana, em mi se gadi hrana kod kineza u bloku 70 :p

tesko bogami da sam to bila ja
em mi se gadi morska hrana, em mi se gadi hrana kod kineza u bloku 70 :p

:lol:

sanse nema da bih kod kineza bila sta kupila za klopu
pre par godina me drug odveo u neku radnju koja prodaje elemente za izlaganje robe i lutke
e sad, ja tupava poklonim nekome sve sto sam kupila, a sad meni to treba ponovo
isto imam u radnji u rakovici koja je specijalizovana za izradu toga, ali je kod njih cifra tako visoka da sebe moram da nateram da stisnem zube i opet odem u blok 45
osim akonesto slicno ne budem nasla pre toga u uradi sam..ili makar varijaciju na temu..to bi me spasilo..

a za klopu, cele nedelje ne kuvam..
mom detetu kuva holidej in dok se prvenstvo ne zavrsi, a ja sam frizider napunila samo povrcem..
paradajz, crvena ljuta paprika, maslinovo ulje i feta - dok jos ima svezih

...nisu Kinezi u 45-om, ovim si im se grdno zamerila:P

...eno konacno se kuva corba, ubacila malo pileceg belog tek da ne moram
posle 2 tanjira corbe da trazim sta cu konkretno da jedem :)

...dobro je sto ce biti za 2-3 dana..

...izvol'te:D

...
171020131020.jpg

a sta a sta :zskace:
mljac

- - - - - - - - - -

uf sto ja to volim, to leti bas prija sa kiselim mlekom ovako mix povrca...fino predjelo :zjede:
ja bih se udavila u supama i corbama

..ja stavila kasiku pavlake:)
...tu sam ubacila pola onog jednog velikog brokolija, znaci ostalo jos za svasta nesto....
..sutra cu da isprzim pilece belo, ostalo malo taman za jedno, bareni brokoli i neki sosic, samo ne znam koji, sa cim:confused:

Ok.
Znaci hleb ne smeta? 1-2 parceta?
A Suhomesnato domace?

Sir trapist kontam da ima razne konzervanse pa zato ne valja? A kakve masnoce?
Zar nama nisu potrebni masnoce i proteini iz sira?

Kecap isto kontam zbog konzervansa? Znaci secer.

A kako izgledaju zdravi topli sendvici?

Ok.
Znaci hleb ne smeta? 1-2 parceta?
A Suhomesnato domace?

Sir trapist kontam da ima razne konzervanse pa zato ne valja? A kakve masnoce?
Zar nama nisu potrebni masnoce i proteini iz sira?

Kecap isto kontam zbog konzervansa? Znaci secer.

A kako izgledaju zdravi topli sendvici?
zapeces u rerni malo hleb preliven maslinovim uljem, pa na vruc stavis naseckan paradajz, luk, beli sir, persun..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back