Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a znam tu radnju, al nikad se nisam usudjivala da kupim tu nista, oni su ranije drzali sve otvoreno pa plivaju po onim kantama alge u nekoj tecnosti, bas mi bilo gadno, ova gore je sve upakovano sa deklaracijom, sigurnije mi tako, ne znam sad kako ta radnja funkcionise...jeste tu su bas kinezi nista ne znaju da kazu :lol:
e pa u toj liniji ti je ona sa roletnama il kako se to zove za prozore od bambusa, iz rupe

...nisam videla nista sto nije pakovano, sem sto su kikiriki i ove cipseve sami pakovali u kese....izmereno slozeno...ima svasta nesto vakumirano, ima i teglicama svaceg neceg
ali sam ja duduk za to pa nisam ni kupovala...sta cu sa tim....raznih testenina je bilo...ali se meni ne svidjaju kad ih vidim kako izgledaju onako bele....
...a na tu radnju gore sam skroz zaboravila....sledeci put idem tamo obavezno...:)

..moguce da su sklonili zbog kise...potrazicu jos koji put....hvala Metlo, nekad sam znala svako cose u tom velikom kineskom centru, al sam isla peske od kuce i
bilo mi zgodno, sad sam daleko i retko idem....

...nisam videla nista sto nije pakovano, sem sto su kikiriki i ove cipseve sami pakovali u kese....izmereno slozeno...ima svasta nesto vakumirano, ima i teglicama svaceg neceg
ali sam ja duduk za to pa nisam ni kupovala...sta cu sa tim....raznih testenina je bilo...ali se meni ne svidjaju kad ih vidim kako izgledaju onako bele....
...a na tu radnju gore sam skroz zaboravila....sledeci put idem tamo obavezno...:)

..moguce da su sklonili zbog kise...potrazicu jos koji put....hvala Metlo, nekad sam znala svako cose u tom velikom kineskom centru, al sam isla peske od kuce i
bilo mi zgodno, sad sam daleko i retko idem....
a onda su promenili, mora da im je neko nalozio, ranije su kiselili po kantama svasta, pa leti iznesu to napolju smrdi pola zgrade :sad2: ja se plasila tu da kupim...videcu sledeci put kad odem

to su ti od pirincanog brasna testenine zato su bele

ovi gore su vise sa onim zacinima kesice, sosovi u flasama, kesice testenina, neki umaci u teglicama...i tako...sve nesto pakovano, ali barem ima datuma, roka trajanja....sta znam kinezi su to meni nekako psiholoski lakse kad vidim pakovanje i datume :lol:

a onda su promenili, mora da im je neko nalozio, ranije su kiselili po kantama svasta, pa leti iznesu to napolju smrdi pola zgrade :sad2: ja se plasila tu da kupim...videcu sledeci put kad odem

to su ti od pirincanog brasna testenine zato su bele

ovi gore su vise sa onim zacinima kesice, sosovi u flasama, kesice testenina, neki umaci u teglicama...i tako...sve nesto pakovano, ali barem ima datuma, roka trajanja....sta znam kinezi su to meni nekako psiholoski lakse kad vidim pakovanje i datume :lol:

...e pa isto je i ovamo sve to sto si nabrojala.....i sve pise kao za sta je koji zacin, pola ne znam ni za sta je ni od cega....a za te testenine znam da su pirincane,
samo ih nisam nikad probala,a imam ovih nasih pa da se ne "luksuziram" u nevreme :)

Mene nešto ta pirinčana testenina nije oduševila. A nije mi bila nimalo jeftina. Kod Kineza. U prodavnicama tipa Vero, ubija koliko je skupa.

...nisam ni gledala cenu, jer me nije ni zanimalo.....samo rekoh zao mi sto ne uzes sirovi kikiriki...lep je krupan, pa da lepo ispecem sebi i da imam,
to je uvek mnogo jeftinije nego ga kupovati na meru u "zdravoj hrani"....a lako je i jednostavno...nema veze iduci put cu....

nisam ni ja probala iz istih razloga ko afro, al cujem da ih hvale....

ma ja vecito krenem u tu radnju da jurim suncokretove semenke slatko slane, prelepo, donosila mi komsinica koja je radila sa njima biznis, kaze ima u bloku, a ja vecito zalutam medju sosovima i zacinima i kad stignem do stanice setim se da sam zaboravila to da vidim :dash:
jel probo neko, jel znate o cemu procam, duguljaste suncokretove semenke i kad ih grickas imaju ukus slano-slatkast

nisam ni ja probala iz istih razloga ko afro, al cujem da ih hvale....

ma ja vecito krenem u tu radnju da jurim suncokretove semenke slatko slane, prelepo, donosila mi komsinica koja je radila sa njima biznis, kaze ima u bloku, a ja vecito zalutam medju sosovima i zacinima i kad stignem do stanice setim se da sam zaboravila to da vidim :dash:
jel probo neko, jel znate o cemu procam, duguljaste suncokretove semenke i kad ih grickas imaju ukus slano-slatkast

...ja sam danas videla samo u ljusci to suncoketovo seme, samo sto ga ja ne volim dok nije ocisceno pa sam ga samo preletela pogledom....

e super znaci ima...moracu da odem
nego ja uvek idem za nesto drugo (nakupim par stvari odjednom da kupim), pa za ostatak para svaratim po neki zacin....ne ide mi se za jednu stvar ubija djilas i njegov bus plus, za tamo i nazad karta ima cela boca soja sosa :(

e super znaci ima...moracu da odem
nego ja uvek idem za nesto drugo (nakupim par stvari odjednom da kupim), pa za ostatak para svaratim po neki zacin....ne ide mi se za jednu stvar ubija djilas i njegov bus plus, za tamo i nazad karta ima cela boca soja sosa :(

...ja imam busplus karticu za ne zaposlene...pa mogu kud hocu....e vidis trebala mi je jedna mala, malecna bocica soja sosa, al' sam se toga setila kad sam dosla kuci....

...ja imam busplus karticu za ne zaposlene...pa mogu kud hocu....e vidis trebala mi je jedna mala, malecna bocica soja sosa, al' sam se toga setila kad sam dosla kuci....

kacila sam letos ovde kad sam za 190din uzle 0.5l staklena boca, dobar je
mislim da ima manja u plasticnoj, al da je razlika fazon tridesetak din, pa kad je bal nek je onda ova veca za slicne pare, traje 2 god pojesce se....
ima i u plasticnoj 800ml za 250mislim da je, isto tako mala razlika, al ta mi vec bila velika bas, a i vise volim u staklenim nego u plasticnim nesto sto ce dugo da stoji
pazi foru oni sto u onom dvoristu izmedju dve zgrade prodaju, sa povrcem na tezgi, traze za tu bocu od 800ml 350 din...jeftinija u radnji :lol:

Poslednja izmena:
kacila sam letos ovde kad sam za 190din uzle 0.5l staklena boca, dobar je
mislim da ima manja u plasticnoj, al da je razlika fazon tridesetak din, pa kad je bal nek je onda ova veca za slicne pare, traje 2 god pojesce se....
ima i u plasticnoj 800ml za 250mislim da je, isto tako mala razlika, al ta mi vec bila velika bas, a i vise volim u staklenim nego u plasticnim nesto sto ce dugo da stoji
pazi foru oni sto u onom dvoristu izmedju dve zgrade prodaju, sa povrcem na tezgi, traze za tu bocu od 800ml 350 din...jeftinija u radnji :lol:

...pa meni bi realno i ta od pola litra bila puno, ali ako moze da stoji toliko onda je ok....pogledacu kad odem opet ovih dana...inace na toj sredisnjoj pijaci
danas nije bilo soja sosa, ali su imali neke tikve, pa nesto kao male bundeve, razne salate, persun neki ogroman, brokoli (ja kupila 2 komada za 150 dinara)
bas veliki, bice mi za nekoliko dana....e da prodavali su i psenicne klice u kesi, e to mi bzvz bilo....ali videh da zene kupuju....

u da te klice su bas dobre, pune hranjivih cudesa, b, d vitamina i sl...
mada i u semenu ima slicno pa ne mora da se jure klice specjalno
nisam ih probala al bih probala samo ne znam kolko su
i nije mi jasno jel se jedu zive il se kuvaju u jelu

trebalo je da ponesem pola ovde da ostavim j, i zaboravim, setila se na stanici :fdlan: krecena, treba mi podsetik (mislim na soja sos)

u da te klice su bas dobre, pune hranjivih cudesa, b, d vitamina i sl...
mada i u semenu ima slicno pa ne mora da se jure klice specjalno
nisam ih probala al bih probala samo ne znam kolko su
i nije mi jasno jel se jedu zive il se kuvaju u jelu

trebalo je da ponesem pola ovde da ostavim j, i zaboravim, setila se na stanici :fdlan: krecena, treba mi podsetik (mislim na soja sos)

...ove su nudili za 100 dinara po kesi...ali me nije to zanimalo....D-e vitamina imam za izvoz, B-e mi ne treba nista :lol: sve unosim sto mi
je potrebno organizmu, vala mogu bez tih klica, nekako mi izgledaju bzvz (ne volim da kazem da je hrana bljak)....

..dobro je znaci nije samo do mene, ja taman pomislih da sam najteza krecana :lol:

Имлеков путер је најбољи путер, то је једино што се није "вековима" мењало :)))
Извегавајте Мегле...

...kupila kod Kineza u 70-om bloku cips od racica.....Pogledajte prilog 307667

...cini mi se da je Fibi pricala o njima, ajde sad drugarice moje forumske dajte recept kako se to sprema :D

Њуф, па зар овако изгледа сирово? Као варалице за риболов.
Волим да једем рачиће, чипсеве и све, ал нем појма како се прави...

Ала умете лепо да пренесете доживљаје са Кинеза, а мени тамо све дисмр и заболи ме глава :=)
Како лепо ждеру Кинези супе са нудлама и живим јајима :пегла:

иначе, идем за Цг данас, чим нешто обави, значи јагњетина, телетина, рибетине, пршуте, печенице, сиреви и куповне торте, тамо немају појма да месе торте и колаче, само ако је снајка са стране; купују, а ја увек намиришем маргарин и кекс, то није торта. изволте се епсти са манГаринима, кесовима и пудинговима лол

Poslednja izmena:
Ала умете лепо да пренесете доживљаје са Кинеза, а мени тамо све дисмр и заболи ме глава :=)
Како лепо ждеру Кинези супе са нудлама и живим јајима :пегла:

иначе, идем за Цг данас, чим нешто обави, значи јагњетина, телетина, рибетине, пршуте, печенице, сиреви и куповне торте, тамо немају појма да месе торте и колаче, само ако је снајка са стране; купују, а ја увек намиришем маргарин и кекс, то није торта. изволте се епсти са манГаринима, кесовима и пудинговима лол

...znaci Razvigore pocecu da te mrzim:sad2:opet u Cg...a ja moram da cekam jos mesec ipo dana skoro:dash:
...kad ti tamo treba dobra torta podji u Mocart i naruci, dobices ono sto kazes da zelis, odlicni su, sve preporuke za njih...:ok:
...i nemoj da preterujes sa pUsutom nego umereno....pritisak ovo ono:)

..sto se Kineza tice i meni mngo tamo ruzno mirise, i to zaobidjem brzinom svetlosti, a sva sreca sve je manje tih takvih radnji a i ne zavlacim se u svaku radnju,
s' vrata "bacim oko" vidim sta se nudi i produzim....

...danas corta od sargarepe i puno brokolija, kasika pavlake u tanjir i to bi bilo to...

...znaci Razvigore pocecu da te mrzim:sad2:opet u Cg...a ja moram da cekam jos mesec ipo dana skoro:dash:
...kad ti tamo treba dobra torta podji u Mocart i naruci, dobices ono sto kazes da zelis, odlicni su, sve preporuke za njih...:ok:
...i nemoj da preterujes sa pUsutom nego umereno....pritisak ovo ono:)

..sto se Kineza tice i meni mngo tamo ruzno mirise, i to zaobidjem brzinom svetlosti, a sva sreca sve je manje tih takvih radnji a i ne zavlacim se u svaku radnju,
s' vrata "bacim oko" vidim sta se nudi i produzim....

...danas corta od sargarepe i puno brokolija, kasika pavlake u tanjir i to bi bilo to...

Мораћу да разведрим време. Ти идеш кад овде буде био кијамет, што је супер.
Идем Бар, Пг две фирме и Никшић, тако да ћу најмање бити на мору, али није ни поента у зезању.
Да завршим, божездравља, па да се врћем, Позззз

Мораћу да разведрим време. Ти идеш кад овде буде био кијамет, што је супер.
Идем Бар, Пг две фирме и Никшић, тако да ћу најмање бити на мору, али није ни поента у зезању.
Да завршим, божездравља, па да се врћем, Позззз

...ajde sa srecom ti bilo...:cao:

danas pravila mafine sa sirom... cim krene hladno vreme meni dodje da ukljucim rernu :zaljubljena:
i salata od cvekle sa limunom i susamom, i svinjske snicle, samo jos ne znam na koji nacin da ih spremim

btw, citam vas za cg, slusam juce na radiu, u budvi metar vode na ulicama :eek:

Poslednja izmena:
pravila sam juče ćuftice od pasulja i mesa sa susamom, kus kus + razno povrće :)
bila sam malo nepoverljiva pa sam pola ćuftica napravila sa čistim mesom, a pola sa pasuljem i mogu vam reći da su obe varijante ispale odlično :D
pola sam pekla u rerni, a pola pržila

danas pravila mafine sa sirom... cim krene hladno vreme meni dodje da ukljucim rernu :zaljubljena:
i salata od cvekle sa limunom i susamom, i svinjske snicle, samo jos ne znam na koji nacin da ih spremim

btw, citam vas za cg, slusam juce na radiu, u budvi metar vode na ulicama :eek:
Јадранско море се излило!:sad2:
Као нпр Северно море тамо негде 50 и неке.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back