ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Joj meni sa tim kuglicama nikako ne ide. Uvek mi budu različite veličine(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sve ali svaki je različite veličine, kao da si ih u mraku sekla
sledeći put uzmi lenjir, izmeri i seci. I strpaj isečene u frižider ili u zamrzivač da se ohlade pa tek onda umači u čokoladu.
A ako budu presuve, pa se krune pri sečenju, onda nema šanse da se od njih naprave kuglice. Glup kolač, kad vam ja kažem...
A ulepšala mi je veče.pitanje za Mrs.Bi pošto znam da sprema kus-kus
neki predlog kako i sa čim ga spremati![]()
tako mene gleda komsija,gleda,pa kaze umocicu
skuvas krompir do pola,iseckan na sitnije kocke.za to vreme isprzis slaninicu i skuvas jaja.pomesas u plehu taj krompir,pavlaku za kuvanje,slaninicu i jaja i odgore posper susam i stavis da se zapece
zavaljujem![]()

morala sam da se podsetim
jedva cekam da veceram,karfiol sa jajima i belim lukom,salata od boranije sa belim lukom i mlevena sargarepa sa belim lukom
kome smrdi nek ide kod svalerke
ti si faca imas normalan net
Nemojte da je zezate, te baunti štangle su tako glupe za pravljenje. Nikada nisi načisto kako će da ispadnu, i da li će ti trebati motorna testera da ih isečeš.A ako budu presuve, pa se krune pri sečenju, onda nema šanse da se od njih naprave kuglice. Glup kolač, kad vam ja kažem...
A smokvi sam htela da dam reputaciju za onaj post gde je rekla da pogađamo koje su njene, a koje sa sajta, ali mi kažu da prvo dam nekom drugom. I davala sam, i opet njoj ne mogu.A ulepšala mi je veče.

a jel ide margarin, on bi sprecio krunjenje

onaj u plavkastom pakovanju kocka?
to ti mleko u prahu sa jos necim, verovatno margarinom, ono je proslo pored putera, rekli mu vidis ono tamo, e pravi se da si to kad te pitaju
a pa dobro margarin bi trebalo da odigra vezivo....mozda recept nije sa dobrim odnosom sirovina....
stvarno nije dobar imlekov puter?jesi li ti sigurna u to
pa koji da dajem deci?
ja ne primetih da je iko zeza u zlobnom smislu, sve nas je slatko nasmejala u onom pozitivnom smislu
ja bih ih slatko gricnula, jes da nisam toliki ljubitelj kokosa, al prase je prase, tesko da bih odbila![]()
Meni je ono bilo beskarajno simpaticno 
Meni isto i potpuno sam se razočarala u svoje poslastičarske sposobnosti, a ono uopšte ja nisam kriva.NaravnoMeni je ono bilo beskarajno simpaticno
Nisam ih ni ja nikada pravila, ali cu bas da probam. Mada verujem sto Domacica kaze, da ne mozes bas biti siguran za cvrstocu, jer sam cesto pravila onaj crno-beli rolat (kokos i cokolada), pa nekada ispadne savrsen, nekada pretvrd, a nekada se sipka i raspada kod secenja. A uvek ista mera.
I da, vazno da je ukusno. Kada mi kolaci ne budu lepi za videti, ja to sve u jednu vanglu, mikser sa spiralnim metlicama i mesaj! Ako treba dodam putera, cokolade,... I kuglice uvek budu fantazija.![]()

imam ja odlican recept za baunti kocke sa mlekom u prahu, ne ide slatka pavlaka i ne krune se. nije sa neta, naci cu ga veceras kod kuce i postovati. moze lepo da se sece kad se ohladi i stegne u frizideru.

stvarno nije dobar imlekov puter?jesi li ti sigurna u to
pa koji da dajem deci?
Не види ти се слика, али кад смо код путера и Цмокве има на футошкој у оном затвореном млечном делу пијаце путера који продају мале млекаре и који јесте путер и то прва лига!Biserov puter je pravi ( Mlekoprodukt iz Zrenjanina )
Pogledajte prilog 307647