....e ja kupih mlade krompirice...i malo jagodica.....sta cu sa tim krompiricima pojma nemam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....e ja kupih mlade krompirice...i malo jagodica.....sta cu sa tim krompiricima pojma nemam..![]()

...onda bolje da ga nisam kupovala![]()

Kod mene je 1,5 euro kg tako da ne bi bio bacen sigurno, u tepsiju sa poklopcem ili preko foliju, zacin c ili vegeta, kap ulja i soljica vode i super rucak uz neku salatu. Ne drami Afro, izgledas fantasticno, nece te ubiti 300 grama krompira.![]()

...ma ne radi se o tome, nego me mrzi da kuvam bilo sta za sebe samu....uzela sam 400g, tek da me malo prodje zelja....ajde dobro moze tako, evo predajem se![]()

I treba da se predas kad sam u pravu.![]()

Направи кромпирачу....ma ne radi se o tome, nego me mrzi da kuvam bilo sta za sebe samu....uzela sam 400g, tek da me malo prodje zelja....ajde dobro moze tako, evo predajem se![]()
Направи кромпирачу.
У тепсију ставиш мало масти(може и уља, али онда није мљац), преко целог дна равномерно распоредиш црни лук исецкан на ребарца, а преко њега к'омпир исецкан на колутове.
Додаш мало воде да не буде суво, поклопиш и туриш у Лерну.

pa aleva paprika, ma idi bre
))))Направи кромпирачу.
У тепсију ставиш мало масти(може и уља, али онда није мљац), преко целог дна равномерно распоредиш црни лук исецкан на ребарца, а преко њега к'омпир исецкан на колутове.
Додаш мало воде да не буде суво, поклопиш и туриш у Лерну.

Добро бре Бокице ја сам дао основу, а ти садЕ разраду!s mladim krompirom?
greh
mladi krompir nek malo il obari il ispece i to je to....
a i bre de je krckanje luka na masti prvo, kakav crni luk tek tako klot na rebarca![]()
![]()
pa aleva paprika, ma idi bre
))))
, dodatno ću napraviti musaku od matorog krompira, mladog smo jeli već a imamo nekog matorog pa da potrošimo, sa piletinom, kukuruzom i paprikom onako na režnjiće, salatu od krastavaca i jogurta, lenju pitu od višanja i kupila sam sraćatelu da je umutim, eskimkovu, pa ću dorendati još malo čokolade u to.
))
Овај млади нешто безукусан, не знам да ли се слажете, нешто ми ове године ништа није леп.
Ни мирис ни укус.
Сармице са зељем и пОвлака што би рекли Црногорци, оли једну пОвлаку мало))
И зелена салата, ајсберговка и ша знам, биће ту још нешто за боц и глоц.
Šta je sad pOvlaka? Jedva se posle objasnismo da je to pAvlaka.
moji dosli, na sajmu su
ja cu da spremim neki ruckic
krem corbica opd povrca i pecurki, imam sargarepice, pastrnak, kropir, to cu da ubacim, i luk naravno
uzela svinski file, premazacu ga senfom u urolati u slaninicu i lisnato etsto pa zapeci....
bice salate, paradajz, krastavac, luk....
sad smisljam neki preliv za to emso kad se ispece, hm, pavlaka i maalo majoneza, nego sta od zacina da turim![]()
sa pomesanom pavlakom,majonezom i sitno seckanim kiselim krastavcicima
....e ja kupih mlade krompirice...i malo jagodica.....sta cu sa tim krompiricima pojma nemam..![]()
e da, i ja imam mladi krompir al ne bih da ga przim.
aj ideje![]()