Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce gulas od jagnjece dzigerice i dosta luka
prokin komisbrot koji je odlican , jedino sam ga 5 minuta duze pekla i stavila 1 kasiku brasna vise jer mi se ucinilo tecnije
i priznajem prokice ... zabrljala sam , malcice je suvlji i gusci , tvoj je lepsi :zaljubljena:... odsad slusam kako kazes :rumenka:
svejedno danas ga nema ;)

danas
buranija sa junetinom
pita zeljanica ( pozdrav za slonceta :D )
jogurt

sutra
ciscenje ostataka ... yeeeee

Za rucak: muz suvu krmenadlu, ja kolac sa grozdjem sto sam pekla sinoc :D
Posto je radio drugu smenu kuvala sam veceru. Kupim jutros za sebe sampinjone a njemu mislila nesto da spremim jer ih on ne jede. Kad iznenadi me i rece " jescu i ja pecurke , nemoj nista da mi spremas ".Ja :eek:
E sad , ja najvise volim pecurke izdinstane sa lukom al sad sam ih spremila sa krompirom : izdinstala dve glavice crna luka, dodala jako sitno isecena tri krompira , malo przila i dodala pola kg sampinjona na listice iseceno. Kad je uparila voda sto su pecurke pustile malo aleve paprike. Sjajno je ispalo, pravicu cesce na ovaj nacin.
Muz pojeo pola tanjira paprikasa i kaze " pa nije ti ovo lose " :D

Naravno da nije loše, samo treba probati. Nekad su muževi, a naročito deca, tako tvrdoglavi.

Ja spremam djuveč za sutra. Nisam pustila mrke brke kao Mileva, moji vole, pa bih mogla i češće da ga pravim. Meso juneće iz supe od nedelje. Neće imati jačinu, kao sveže, ali biće ga. Jedan paket mešavine za djuveč, jedan veliki krompir, 150g pirinča, i još malo graška, kukuruza i bamija. Da bude više, da se šareni.

ako se po jutru dan poznaje, kakv mi je bio dorucak, po tome, rucak ce biti jos bolji :ok:

а код мене сад на столу:

синоћ сам за вечеру испекао питу па остало и за доручак, хлеб дугуљасти, коцкасти је из ЈАТ КАТЕРИНГ-а
био јуче службено /хаццп/
инаравно домаћа паштета
колаћи су врх врхова

- - - - - - - - - -

поред хлеба је прави наш комисброт :ok:

- - - - - - - - - -

moto jat katering-a je

"i na nebu i na zemlji " :D

da napomenem, hleb kockasti na slici je sa laneninim semenkama i ORASIMA !!!

ako se po jutru dan poznaje, kakv mi je bio dorucak, po tome, rucak ce biti jos bolji :ok:

а код мене сад на столу:

синоћ сам за вечеру испекао питу па остало и за доручак, хлеб дугуљасти, коцкасти је из ЈАТ КАТЕРИНГ-а
био јуче службено /хаццп/
инаравно домаћа паштета
колаћи су врх врхова

- - - - - - - - - -

поред хлеба је прави наш комисброт :ok:

- - - - - - - - - -

moto jat katering-a je

"i na nebu i na zemlji " :D

da napomenem, hleb kockasti na slici je sa laneninim semenkama i ORASIMA !!!

ti ne je bes pisanje po temi?

Lepo je prošao prvi rodjendan, spremala sam šnicle rolovane sa senfom, šunkom i krastavčićima u sosu od paradajza, povrća sa malo crnog vina. Projice sa sirom prelivene zaprškom od aleve, hleb sa prazilukom, puterom i sirom koji se svima dopao, salatice itd.

Evo kako je izgledala trpeza u pripremi
DSCF4430.jpg

Hleb sa prazilukom, puterom i sirom
DSCF4431.jpg

Rolovano meso koje je ostalo i za današnji ručak, sos se po želji dodavao..
DSCF4432.jpg

i jafa torta koju su smazali pa ne stigoh da uslikam kakva je iznutra
DSCF4428.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back