- Poruka
- 17.475
...nije...
ja onda ne znam sta je zelje.mozda ono sto ovde zovu japrak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nije...
zelje=blitva?
blitvu jako volim,ali zelje neam pojma zta je.stid me bilo.nije, zelje je poljska biljka, raste kao divlje, tamnije je zelene boje, a blitva je blitva, bledo zelena i kulturna....
Malo ja jedem... šalim se napravi detetu palačinke, kad već pitaš šta još
![]()
hvala ti na razbijanju mog neznanja.la to zovem japrak,sarmice ko lutka u tom,Drugačiji ukus, list zelja je duži a uži, koren lista manji ali deblji ....![]()
hvala ti na razbijanju mog neznanja.la to zovem japrak,sarmice ko lutka u tom,
blitvu jako volim,ali zelje neam pojma zta je.stid me bilo.
Ja malopre stigoh sa pijace. Čorbica od pečuraka pristavljena, pohovaću belo meso, krompir prženi i mlada salata sa mladim lukom. Prolećni ručak
Ustvari, belo meso ću iz dvaput. Kupila sam domaću kokošku, još juče u ovo vreme je trčkarala po dvorištu, bliže 3 kg. Veliko mi je to belo meso da odjednom spremim... mislim, nije veliko, pojeli bismo, ali kontam da je bolje ovako, baš je velika kokoška. Taman pojedemo meso, ustvari, uz komplet ručak, fino se najedemo, a ima i za još jedan ručak. I sad znam od koga ću da kupujem piletinu, tj. piliće. Blizu mi je, znam da ne jedu koncentrat, a i cena je povoljnija nego tamo gde sam do sad kupovala.
Inače, pohujem u pica-pekaču, mnogo manje ulja ode, mnogo je manje masno, a i ukus mi je nekako lepši.
Nego, htedoh nešto drugo da pitam. Kupila sam spanać, pa razmišljam usput dok sam se vraćala, nešto mi bre dodje žao da ga kuvam, da ubijam sve te vitamine. Neko mi je pričao, a ja ne mogu da se setim ko, pa da ga pitam, o nekoj salati sa presnim spanaćem. Ne znam ni kako se sprema, ni šta ide u nju, ali pamtim da je taj ko mi je pričao bio oduševljen ukusom. E, sad, ako neko od vas zna kako to da pripremim, a da bude fino, neka baČi recepis ovde, ako ga ne mrziHvala unapred, na ručak ne zovem
![]()
Ata, na dve-tri strane unazad imaš baš raspravu o spanaću u salati i razne načine spremanja iste...nešto ćeš već iskombinovati...
Водио ме драги на ручак јуче
Рибља чорба, пржени шаран, кромпир салата, купус салата и домаћи хлеб
ja sam tako postala komplikovana a to da jedem negde..
vidi ulje u corbi
al super su ti fotkenemoj da se ljutis..nije do tebe, do mene je
![]()
vidi ulje u corbi
![]()
Водио ме драги на ручак јуче
Рибља чорба, пржени шаран, кромпир салата, купус салата и домаћи хлеб
vidi ulje u corbi
![]()
taman da zamasti grlo![]()
))))
ja bih rekla da su od blitve![]()
zar stvarno mislis da ne znam sta spreman i jedem!?
ili me cackas?