Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
druga varijanta salate sa spanacem koju najbolje obozavam :D je takodje sa z. salatom, paradajzom i belim lukom
a sremus trpam uglavnom u zelenu salatu, u kuvana jela ga nisam stavljala, a "miris" mu traje duze nego od belog luka :aaa:

Prošli put, kada sam naišla u prodavnici na sremuš, sam ga spremala sa ohlađenim kuvanim krompirom i malo majoneza. Bilo je baš ukusno, kao neka krompir ruska salata, a sremuš sam iseckala na trakice, celu vezu sam strpala.

druga varijanta salate sa spanacem koju najbolje obozavam :D je takodje sa z. salatom, paradajzom i belim lukom
a sremus trpam uglavnom u zelenu salatu, u kuvana jela ga nisam stavljala, a "miris" mu traje duze nego od belog luka :aaa:

e to :sad2:
ja zato nemam naviku da ga koristim, a moja sestra ga redovno stavlja u salate
i svaki put mi kaze - ma daj, otkud znas da sam ga jela.. kako se osecam? :lol:

Cula sam da meso macke ima kiselkast ukus. Ali kontam da to dobar pac sredi.

Jezeve? :) Ja sam jela sveze rakove, grmalje. :ok:

I odusevila sam se mosom zmije, kao skamp. Ulovljena, oderana i pred mene, da je isprzim. Zao mi je sto uslovi nisu bili bolji, za eksperimentisanje u kuhinji. Mislim da bi na buzaru bila...:jede:

ako mislis na morsku macku meso obavezno drzatu u mlijeku, ne dugo do jednog sata. mlijeko ce izvuci kiselinu.:)

Poslednja izmena:
e to :sad2:
ja zato nemam naviku da ga koristim, a moja sestra ga redovno stavlja u salate
i svaki put mi kaze - ma daj, otkud znas da sam ga jela.. kako se osecam? :lol:

cuj kako :lol:
izlazi kroz pore koze danima
ko ne veruje neka legne u kadu i posle se iscetka cetkom za kupanje, litre gasova ce izaci iz otvorenih pora :lol:
malo detoksikacije nije zgoreg :)

i kod mene spanac najcesce zavrsi svez u salati sa rukolom, maslackom i zelenom salatom
preko samo maslinovo ulje, sok od limuna i morska so
a danas, konacno stigle i sveze sparoge, divlje:zaljubljena: i malo domacih
i usoljene srdelice

Pogledajte prilog 282255Pogledajte prilog 282256Pogledajte prilog 282257

Šparoge :balavi:

Inače vlasnik sam iste takve plastične igračka daske za sečenje ... trenutno stoji u fioci i sprečava plastičnu posudu za escajg da se pomera po fioci :hahaha: ... igro se ja sa tim i onda ko čovek kupio drvene velike daske .... dve :super:

....upravo sam se najela domace susene kobaje i kuvanog paradajiza malo ljutog....za sutra izvadila snicle od pileceg belog,
e sad sta cu od njih pojma nemam...verovatno ih samo okrenem na teflonu i neku salatu uz njih....

da znaš da sam se tebe i setila kad sam odlučila da to kuvam, znam da i ti ne zavijaš sarmice nego praviš musaku-isti sastojci, a lakše i jednostavnije...:ok:

..e hvala :zag:

..pa ko je lud da zavija kad mu to dodje na isto, a musaka je ne prevvazidjena....jednom sam vec rekla da sam svasta nesto preradila na jelo iz rerne:lol:

- - - - - - - - - -

Jeste da je lakše musaku praviti, ali su zalogajčići sarmica ipak sladji :D

...ahaaaaaaaaa....moze biti, al' kad neko drugi zavija:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back