Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pise deci ulja, ja stavila malo manje. a na kraju recepta pise da se pospe semenkama i seckanim maslinama.
bravo za pravljenje dorucka u pola 7 :klap:
ja to pravim uvece, pa ostane za dorucak, nema cimanja ranom zorom :lol:

Kao што сам написао, ја сам правио дуплу меру и то одокативно, што за ту меру и изађе скоро цела Дон кафе шоља уља.
За тим нема потребе и за мању меру јер иде качкаваљ и сланиница :кул:
Уживај у пасуљу са туном, киссс

..pishe da si duplirao slaninicu i shunku.. :lol: ..i ulje.. :)

..kiss, razvigore..

opet riba:mrgreen:

slani krompir

i na kraju mjesavina persuna,biljelog luka i malinovog ulja.

i casa dobrog crnog vina:):bye:

....wwwaauuuuu barbuni:super:

....inace pronadjoh lep recept za hleb, pa mozda nekog bude zanimalo da proba...ne znam bas ima li
susamovog brasna, ali se verovatno moze nekako samleti...http://kuhinjica.rs/recepti/hleb-i-pecivo/hleb-od-susamovog-i-kukuruznog-brasna

verovatno ima u zdravoj hrani
ja sad zbog malog nakupovala raznog brasna da imam, pirincano, heljdino, brasno od prosa....
verovatno i susamovo ima :D

mi juce corbicu od povrca , sv. vrat i spanac....
obozavam ga, al mi ledja otpala nad sudoperom dok sam ga oprala i ocistila.....

danas opet corbica, to je sigurno
i mislim da cu da izvadim pilece belo pa sa povrcem u nekom sosu da ga spremim na brzinu

Ланено брашЊо има да се купи у ПЗД, па вероватно и сусамово, али не тврдим...има ту млого чврсте опне за самлети и масно је прилично. Или грешим. Јавите кад купите.

dakle, raspukli kolacici su ispali brutalno:ok:
hvala komsinici za recept:)

Опречна су мишљења, а верујем ти, само не безусловно, мени изгледају гњецаво чак и распИкнути :)
Ништа док ЗД не да арбитражу у погледу тих колача :п

Ланено брашЊо има да се купи у ПЗД, па вероватно и сусамово, али не тврдим...има ту млого чврсте опне за самлети и масно је прилично. Или грешим. Јавите кад купите.

Опречна су мишљења, а верујем ти, само не безусловно, мени изгледају гњецаво чак и распИкнути :)
vise za mene :)
kakav si ti to covek, volis cudo od cokolade a ovako skeptican prema keksicima :P
:zblesav:

- - - - - - - - - -

valjda on taan, pastu, prave od mlevenog susama

Сусам тааану даје масноћу, знаш колико се одвоји горе само уље у тегли кад стоји две недеље, масно је, али и од лана се производи уље.
Можбити да си у праву.

Чудо од чоколаде је мммм :))) Него, правио сам из оног 25дин. часописа ледене коцке од чоколаде. И још су били гости, присни, не бих ја на живим људима иначе експреминетисао. И сад, рекох, кад кажем, опљуваће ме, пошто су, као, они много фини, густин не би јели. Међутим, изедоше ми све, цео плек!
Мрзи ме то поново да правим, задржаћу се на Чуду ;)

uopste nisu gnjecavi. cak, drzala sam ih u frizideru samo sat vremena..pre mesenja
kad sam izvadila iy rerne bili su onako..skroz mekani.
ali sad su skroz ok, socni unutra, a okolo onako hrskavi:)

baci recept za ledene kocke, sto si se stiso :P
OЧу, та не носим часопис у тобуљаку.

uopste nisu gnjecavi. cak, drzala sam ih u frizideru samo sat vremena..pre mesenja
kad sam izvadila iy rerne bili su onako..skroz mekani.
ali sad su skroz ok, socni unutra, a okolo onako hrskavi:)
Богами, опис отвара апетит...

inace ne citam vas i ne gledam slike :sad2: jer sam na dijeti,al moram da vam pokazem moj rucak
danas mi je u dijeti na meniju kuvana riba i u ribarnici pitam za lososove glave,kad cika mi strpa svasta i kaze,ajd nosi
?
kaze,ne treba nista da se plati
kako li sam mu izgledala:think:
uglavnom za mene danas corba od lososa

Nista ... odlicna je :ok:

jel imamo nekog smajlija koji se hvali?
hvala,hvala,hvala...
nego dodjite da me hvalite i kad okacim svoje zmijsko telo posle dijete na dvvd :flert:

zaboravih za moje muske supa,testo sa mesom zelena salata

a za sutra sam dobila zadatak da napravim princes krofne,da nosim kod mojih
kuku i lele
nigde vise nema one gotove smese dr etker,a da pravim sama,ne sam skolovala:whistling:
srecom,na pijaci sam kupila iz madjaronske gotovo testo i kesicu praska koji se umuti sa mlekom
nemojte nikome da kazete daih nisam pravila sama :tajna:

- - - - - - - - - -

smokvi su glave postale trademark :mrgreen:

istina :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back