Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ale,sa kim se ti svadjas :)
ja cu deci svinjski file sa krompir pireom i zelena salata
muz kiseo kupus sa rebrima od pre neki dan,
a za mog tatu koji ce doci i mene cu da ispecem naseckano razno povrce u rerni i salatu od struganog korenastog povrca
i supu za sve
kod mene se supa kuva ponedeljkom u ves loncu i traje 3,4 dana

ostalo mlevenog mesa za špagete...ima i sira...
dokuvala još malo testenine...
izmešala testeninu,meso i sir..turila u vatrostalnu i prelila umućenim jajima i mlekom..
videćemo šta će ispasti...miriši fino...

čekaju i somunčići da se peku...

Podsetila me Iva na kapamu.:D
Imao sam neku jagnjetinu pečenu u zamrzivaču pa sam je odledio,malo prokuvaon tek tek da mogu odvojiti meso od kosti.
Posebno propržio beli luk,dodao brašno,spanać i izmešao.Stavio jagnjeće meso,dodao dva kisela mleka,nalio vodom,prokuvao,so,biber začin C i to je to :D
Malopre podgrejao i servirao detetu da jede.

fotografija0105r.jpg

i dete je to jelo?:eek:
kakva su ta vasa deca?

Smokva rece sto ja pomislih! :worth:

Moja majka kapamu pravi sa pirincem i ja to jelo obozavam.

Inace nisam sigurna da meso treba vise puta termicki obradjivati, eto nedavno smo zbog toga osudjivali bratovu tastu, odledila neko pecenje, proprzila ili sta vec i dala detetu od godinu i po dana da jede. Ako nisam u pravu, izvinjavam se.

Ja sam bolesna, i mm je sinoć spremoi za danas neke knedle od bundeve sa lukom i maslinama, pa sve uvaljano u kukuruzno brašno. Ljudi moji, pa to je nešto fenomenalno. Samo sam izmiksala ostatak kuvane bundeve, dodala bosiljak i pavlaku, kakva ćorbica...:zaljubljena:

Posto sam u poslednje vreme samo citala, makar da komplimentiram :D

U secanju mi je ostala ona torta od pileceg belog koju je pravila Mrs. Bi i sve ono jucerasnje testo od Marge. Vidim da bi svi, ukljucujuci i mene, da im Marge spremi sendvic za put/uzinu/dorucak, nije bitno! :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back