Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja svekrva je skuvala fenomenalnu krompir čorbu sa domaćim ljutim kobajama, a ja sam napravila kolače na kukurzovini i štrudlu sa oraJima. :) Sve mi se diglo savršeno. Sada ću da uspavam muže, pa idem da šetam do mojih roditelja. :bye:
Zato nemaš 2,600 kg više kao Smokva, ona je kvasac stavila na lice , pa joj koža nadošla tu težinu, bolje da je sve spremila što si i ti spremila , pa to pojela i prošetala, možda ne bi bilo baš toliko više.

Onda zamesi , damski, rukicama, krofnice, neutralnog ukusa, pa pola napuni sirom, šunkaricom, šampinjonima i sl, i peci kao pancerote (može i u rerni, amo premaži sa malo margarina i belog luka u komadićima), a ostalo ispeci kao krofne pa napuni pekmezom i eurokremom.
Ne može ništa dijetalno sa kvascem ;)

znaci da ih ne jedem ja :(
nego upravo sam rucala i mastila tastaturu
svaki put kad spremam glave ili sredisnji deo sa koskom ,od lososa pomislim na tebe
uz to sam salatu od strugane cvekle,sargarepe,celera,crne rotkve ,jabuke i limuna
sad bih trebala da krenem do domacicinih roditelja,al to je vec za temu o dijeti:mrgreen:

Danas sam zamesila testa od 2 kg brašna... biće svašta...za ručak pizza, pa lepinjice sa raznim semejem, kroasani sa sirom, a od ostatka testa, biće neki hlebčić za sutra

Jedva čekam da vidim slike. Nemoj da zaboraviš da staviš.

Ja sam napravila restovanu pileću džigericu i srca sa šampinjonima. Pošto ćemo tek uveče da se skupimo da jedemo, onda ću tada da dodam malo pavlake i da skuvam krompir ili pirinač, a možda i makarone, videću šta deca budu htela.
Ja sam uvek za makarone.

Moja svekrva je skuvala fenomenalnu krompir čorbu sa domaćim ljutim kobajama, a ja sam napravila kolače na kukurzovini i štrudlu sa oraJima. :) Sve mi se diglo savršeno. Sada ću da uspavam muže, pa idem da šetam do mojih roditelja. :bye:

Dok sam se vratila iz šetnje, muž pojeo kolače na kukurzovini, ostao samo jedan. :zeek: Ali zato ima štrudle. Ne da je dobra, nego nemam reči.

219e63b.jpg

Boranija solo (dinstana samo na luku) i zelena salata. :mrgreen:
I pita od jabuka, ali sa domacim integralnim korama (razevo, psenicno integralno, malo belog)...nikad ukusniju nisam jela, kore se glat razvukle, smeka kestenov med...usta moja hvalite me. :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back