Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos nisam smislila sta cu,ali sam napravila Coko-+banana tortu po receptu Mrs Bi :mrgreen:..Vrzmaju mi se lazanje u glavi,videcemo..

Javi kako se vama svidela. Moji su oduševljeni. I sinovljeva devojka je juče jela i njoj se svidja. Prvom prilikom pravim ponovo.

Za danas sam izvadila boršč iz zamrzivača, jer ja idem da vadim dokumente za promenu boravka, nove LK... već kome šta treba.

nesto je u vazduhu :lol:
ja jutros razmisljam kako moram da iskoristim mascarpone kome je rok trajanja jos jedno dve nedelje i odlucim da cu probati cheese sa malinama i mascarponeom umesto ella sira koji inace koristim :D

punjene paprike..
ja sam sliku smanjila i sad cu da postavim i ne smem da gledam koliku ce da izbaci :sad2:

[/IMG]

[/IMG]

ako krene masovno postovanje na temi, znam da nije zato sto vam se paprike svidjaju, nego zato sto mi sve po spisku :rida:

Супер паприке, штета што ће да се растуре јер немају поклопац (парадајз) при кувању.

nece..ovo su paradajz paprike i ostaju ovakve velicine..
ovako kako ih vidis sada izgledaju ui kad se skuvaju, samo se paradajz skuva preko njih, a krompir pusti skrob da onu vodicu sa karijem u kojoj se kuvaju malo zgusne..

crna dive,sto kuvas ceri paradajz :rida:
nego kod mene je danas dan za kuvanje
pileca supa za sve
pecene rostilj kobaje,kuvani kukuruz i presna sargarepa za mladjeg,stariji je samo pomfrit,feta sir i kupus salatu,a zmu i ja kiseo kupus sa spic rebrima
i gde je logika da rebra kostaju sa onolikim kostima vise od belog pileceg:think:

crna dive,sto kuvas ceri paradajz :rida:
nego kod mene je danas dan za kuvanje
pileca supa za sve
pecene rostilj kobaje,kuvani kukuruz i presna sargarepa za mladjeg,stariji je samo pomfrit,feta sir i kupus salatu,a zmu i ja kiseo kupus sa spic rebrima
i gde je logika da rebra kostaju sa onolikim kostima vise od belog pileceg:think:

pa dimljena su ovo ono..

pa nemam drugi..sta fali sto kuvam cheri :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back