Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala. A jel treba pre toga da procedim kroz cediljku? Ili to nije bitno kad je corba?

Ne, dobro umutiš jaja i onda dodaš pavlaku i umutiš zajedno. Treba da bude onako retko. Malo se zgusne kada se skuva zbog jaja. Nemoj da ti ključa voda kad budeš sipala. Onako laganija vatra neka bude. ;)

Ja nesmem da ti kazem ... jer ako si antitalenat i dobijes puding umesto corbe
zvocaces po temi a ja cu onda morati da stisnem trokutic :zkez:
dobro da se xella javila .... ja cutim :zloca:

:pracka:

Zlobnice. :sad2:

ja u supu dodam umuceno jedno zumance sa pavlakom i nacedjenim limunom.moji to obozavaju
pa ispada da znam i supu i corbu:mrgreen:
nego hocu da se pohvalim,bela i crna cabata su mi za desetku
deca i muz pojeli belu za uzinu sa puterom
ja hleb jedem samo ujutru,ima da sakrijem parce,ako treba u posteljinu

Ma gledala sam te recepte na Coolinarici, al negde ima i brasno...Prvi put sam skuvala supu, kao da vidim kako ce da ispadne...

...Trojo, supa je supa, a corba je nesto drugo...
...izbaci luk, mozes da procedis a ne moras...kako volite...
...uzmi 2 jaja umiti ih viljuskom, dodaj brasna da bude malo gusce nego za palacinke, pa dok supa vri,
prosto nakaplji to testo u supu...dodaj zacine i ako imas persun posle u tanjir....
...i ne moras sve, vec samo onoliko koliko mozete pojesti za 2 dana...a osatak drugi put, ne znam koliko si kuvala...
...meso mozes da usitnis i vratis u supu, sargarepu ne moras moze i cela...eto tako...

...Trojo, supa je supa, a corba je nesto drugo...
...izbaci luk, mozes da procedis a ne moras...kako volite...
...uzmi 2 jaja umiti ih viljuskom, dodaj brasna da bude malo gusce nego za palacinke, pa dok supa vri,
prosto nakaplji to testo u supu
...dodaj zacine i ako imas persun posle u tanjir....
...i ne moras sve, vec samo onoliko koliko mozete pojesti za 2 dana...a osatak drugi put, ne znam koliko si kuvala...
...meso mozes da usitnis i vratis u supu, sargarepu ne moras moze i cela...eto tako...

To su dronjci, ona hoće belu čorbu valjda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back