- Poruka
- 11.456
Kaže onaj Rudolf kuvar sa 24 kitchen, da se kokosovo mleko može napraviti tako što se narenda kokos , prelije ključalom vodom i kada se ohladi, procedi. Ne znam može li to i od suvog kokosovog brašna ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže onaj Rudolf kuvar sa 24 kitchen, da se kokosovo mleko može napraviti tako što se narenda kokos , prelije ključalom vodom i kada se ohladi, procedi. Ne znam može li to i od suvog kokosovog brašna ?
Ja sam jednom prelila vrelim mlekom i ostavila da odstoji pa umesala u kolac. Divno mirise kolac , intenzivnije nego kad ubacim kokosovo brasnoKaže onaj Rudolf kuvar sa 24 kitchen, da se kokosovo mleko može napraviti tako što se narenda kokos , prelije ključalom vodom i kada se ohladi, procedi. Ne znam može li to i od suvog kokosovog brašna ?
![]()
![]()
![]()
brokoli, paprika i integralna riža sa sosom od piletine u kokosovom mleku![]()
) tako sto sam u slano jelo,umesto kokosovog mleka ubacila kokos za kolace
![]()
![]()
![]()
i pita od heljdinih kora sa pečurkama i čeri paradajzom, znači mnogo dobra kombinacija![]()
Za rucak spageti bolonjeze
Pogledajte prilog 268138
Kod mene isto ovo, nisam morala ni da slikam. Samo smo narendali tvrdog sira odozgo. A ja sebi dodam još 2-3 čena belog luka sitno naseckanog i peršuna.
Sosa ostalo i za sutra. Ješće deca, a mi idemo kod prijatelja na ručak.

Ček, kako bre svadba a vidi dečijih torti, više nego one koje to nisu ? I dete namazano, kao na nekoj dečijoj žurki ?

Ček, kako bre svadba a vidi dečijih torti, više nego one koje to nisu ? I dete namazano, kao na nekoj dečijoj žurki ?

..leleeeee jel ovo bila i svadba i rodjendancic? tako mi bar izgleda po tortama
...Bejbi pita je fenomenalna....ajde sad lepo sve u detalje i sitan crevca da napises kako si pravila, cega si koliko stavila,
pa da pravim koliko sutra, imam sampinjona u frizideru propasce..taman da se iskoriste....![]()
http://www.coolinarika.com/recept/pita-sa-gljivama-i-korama-od-heljde/
osnovni recept, ja sam ga malo menjala, dodala sam peršun u prženi crni luk i pečurke, i biber pošto daje poseban šmek pečurkama...i umesto tog kačkavalja sam dodala permezan, pa pitu uvila kao rolat da se lepše ispeče
i nakraju premazala margarinom i ljutom crvenom paprikom, mlevenom.
a preliv sam pravila sa maslinovim uljem