skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
a slovo B,za Bokicu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a slovo B,za Bokicu 
a slovo B,za Bokicu
![]()

Moram da priznam da je ukusno jelo,s obzirom da se pravi od ostataka starog hleba,sira i kajmaka..... Nikad to nisam pravila,misleci da mi tako nesto ne moze biti ukusno... 
Kad si napisala pitu,ja pomislila na klasicnu pitu sa sampinjonina.... Ja volim sampinjone,ovo lepo izgleda,verovatno se i lako pravi a ukus ne sumnjam......evo pite, znaci odusevljena sam...Pogledajte prilog 267208..Pogledajte prilog 267209...Pogledajte prilog 267210..Pogledajte prilog 267211
...preporucujem svima koji vole pecurke da probaju![]()

Kad si napisala pitu,ja pomislila na klasicnu pitu sa sampinjonina.... Ja volim sampinjone,ovo lepo izgleda,verovatno se i lako pravi a ukus ne sumnjam...![]()

stavicu ih u friz, pa bice neka gibanica

i ovo izgleda mnooogo nesto lepo...
jel`moze recept?
ajde daj nam recept nemoj da si stipsa
bas lepo izgledaju....

kostapleru evo i tebi recept...stvarnoajde daj nam recept nemoj da si stipsa
bas lepo izgledaju....
Uploaded with ImageShack.us1 jaje, malo soli, 1 casa (2dl) jogurta, 1 kasicica sode bikarbone, 2 case integralnog brasna, moze kim lan ili sta god po zelji ove su samo od heljdinog brasna,...vaditi vlaznom kasikom i peci oko 5 min. na 175C kostapleru evo i tebi recept![]()

Ja prvi put u zivotu pravila poparuMoram da priznam da je ukusno jelo,s obzirom da se pravi od ostataka starog hleba,sira i kajmaka..... Nikad to nisam pravila,misleci da mi tako nesto ne moze biti ukusno...
![]()
Niko kao moja baka
Jedno od omiljenih mi jela iz detinjstva....evo pite, znaci odusevljena sam...Pogledajte prilog 267208..Pogledajte prilog 267209...Pogledajte prilog 267210..Pogledajte prilog 267211

...axaxaxaxa...kostapler ti se od srca zahvaljuje![]()
onda cu da ti otkrijem i tajnu kako da ti pecivo bude meko kao u pekari - peces ga u velikom plehu od sporeta na peki papiru a ispod papira sipas oko 1dl vode ...to mi rekao jedan kuvar u pragu

)))sto kostapler a ne hohstapler, jel to neka fora ?)))

...evo pite, znaci odusevljena sam...Pogledajte prilog 267208..Pogledajte prilog 267209...Pogledajte prilog 267210..Pogledajte prilog 267211
znači dobro smo je umesile: ))))
super izgleda