Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa vidis da je muz kupio, nije ona pravila:D

...a neko rece samo kore i slag, i da je tako, bitan je momenat njegova paznja, ustvari najbitniji...

...@tema..
...sutra za rucak fungi fusili...ili sampinjoni sa fusili testeninom....bice i corba od povrca....slatko nista....

nisam mislila nista lose sa tim kore i slag. nekada te jednostavne stvari umeju biti najukusnije :)

xella jel moze recept za tortu?

Danima nisam ni kafu skuvala. A danas "ulovih" večeru u Vapianu. Po preporuci. I ništa posebno. Povrće žilavo i bljutavo, pasta skuvana ok, umak bljaks.Pogledajte prilog 264687
Ne znam da li neko od vas voli pastu sa povrćem i kako je sprema ali ja uvek dobro upržim povrće i dodam neutralnu pavlaku a ovo je bilo živkasto. Možda tako treba.:think:

...ja sam kod njih jela fungi, aragijatu, bolonjeze...i bilo mi je super, tu sa povrcem nisam nikad, mozda stvarno treba da je tako,
a uvek se mora malo dodati zacina, po zelji....

..idi bre Cicak, kako ne volis sarmu, kod mene se ona jela od dorucka do vecere kad je bilo....svi
obozavamo sarmu...

...ove godine nisam jos kuvala, a mislim da ce me sacekati kuvanje iste cim izadjem iz busa tamo,
i ako ce ne pravim pitanje:D

Danima nisam ni kafu skuvala. A danas "ulovih" večeru u Vapianu. Po preporuci. I ništa posebno. Povrće žilavo i bljutavo, pasta skuvana ok, umak bljaks.Pogledajte prilog 264687
Ne znam da li neko od vas voli pastu sa povrćem i kako je sprema ali ja uvek dobro upržim povrće i dodam neutralnu pavlaku a ovo je bilo živkasto. Možda tako treba.:think:

pa kao fora je da bude sto manje termicki obradjeno, al dente..
ja volim taljatele sa brokolima i slatkom pavlakom..
brokoli uvek prvo malo obarim..nekako mi je ukusnije..al ne volim ni raskuvano i gnjecavo povrce..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back