Sonjicaaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.597
supica od juce, krompiraca i kupus salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 261052
Pogledajte prilog 261053
Nugat po najboljem receptu najbolje domacice na svetu koji cak ni ja nisam uspela da upropastim!
Hvala Zadovoljna Domacice, odlicna je!![]()
Torta odlicno izgleda!!! Ne sumnjam u ukus.. Jel`moze recept,moze i zadovoljna domacica da napise ako vidi poruku. 
Torta odlicno izgleda!!! Ne sumnjam u ukus.. Jel`moze recept,moze i zadovoljna domacica da napise ako vidi poruku.
![]()

Hvala na brzom odgovoru

juce bila supica, bataci i krompir iz rerne
danas supica, rolat od ml. mesa punjen blitvom i feta sirom i pire krompir

A zalila si se na goste ccc, a vis` kako su fini ispaligosti doneli peceno pile i krompire, pitu sa sirom i zeljem, pogacu i tortu neku, cini mi se da je ona neka s kesom i visnjama, kao lenja zena, nemam pojma....
uglavnom, danasnji rucak onda ostavljam za sutra![]()
.A zalila si se na goste ccc, a vis` kako su fini ispali.
gosti doneli peceno pile i krompire, pitu sa sirom i zeljem, pogacu i tortu neku, cini mi se da je ona neka s kesom i visnjama, kao lenja zena, nemam pojma....
uglavnom, danasnji rucak onda ostavljam za sutra![]()
....takav je obicaj ovde Bokice, htedoh ti reci da ne spremas nista, kad se dolazi kod tako male bebe i majke, a znaju se obicaji, onda
ne moras nista.....ne dodju oni da jedu i piju, nego da vide tebe i bebu....
...kad sam ja bila u tom periodu kao ti sada, imala sam po nekoliko torti u zamrzivacu, nije se moglo pojesti, sustizale jedna drugu,
i znacilo mi je puno da ne moram da misim sta cu izneti nekima koji opet nisu dolazili sa svim ti ponudama jer u njihovom kraju to
ne rade, a treba ih nesto posluziti...

ma lepi su ti obicaji al zaista jka ne znam ko ce ovo sve pojesti
aj pitu i meso i krompire hocemo
al onu pogacu ja znam da necu, nama se i pola hleba vuce po 5 dana....
a tek ona torta.... uopste mi se slatko ne jede, nit mi se jedu te torte....
mada se uzdam u dragog , on voli slatko, mozda pojede to sam za dva danaal on je ko dete, kad navali na slatko onda zabusava na konkretnim stvarima....

,malo li je 

nemam zamzivac ... imamo jako stari drizider koji ima friz onaj uski, velicine kutije za sladoled, al bukvalno...neka ga nek jede sta hoce, i ako voli, a nece mu nista biti nije mali
...pogacu cak mozes da stavis u zamrzivac, pa ako bude potrebe nekad da kupis hleb uvece, a ti je izvadi, ubaci u rernu i eto,
vruca za cas....ne bacaj nista steta je bacati ako se moze iskoristiti..![]()
nemam zamzivac ... imamo jako stari drizider koji ima friz onaj uski, velicine kutije za sladoled, al bukvalno

Око 140 кила рибанца и један ред главица у бурету, стиже отприлике у петак/суботу/недељу.Supa, pilav i turšija.
Biće i za sutra, samo sa pečenim paprikama za salatu, malo zbog raznolikosti
Ne znam kakva je situacija kod vas, ali mi smo pola turšije i ajvara već slistili, a kupus tek treba da stavim.
Око 140 кила рибанца и један ред главица у бурету, стиже отприлике у петак/суботу/недељу.
stavila sest glavica kupusa u bure,tezine nekih 9 do 10 kg i mnogo mi.
Жена, ја, син(8) и блзнакиње(5)+ми једемо пресну храну 6 дана седмично, а један дан, обично недељом, иде бачки ручак обичан.ako sve pojedes ,svaka cast.stavila sest glavica kupusa u bure,tezine nekih 9 do 10 kg i mnogo mi.
![]()
Жена, ја, син(8) и блзнакиње(5)+ми једемо пресну храну 6 дана седмично, а један дан, обично недељом, иде бачки ручак обичан.
Углавном, мада не увек све одједном.Backi rucak obican, ima red svoj logican.
Dobra corba kisela, zuta,
mrka i bela.
Pa zakuska sarena, sunka jaja barena.
Zatim riba pecena, sa limunom
secena.
Onda corba kupusa s mesom dobra ukusa,
zatim koha cinija, cinija,
od svega
najfinija, finija.
Pa pecenje punjeno, potpeceno, rumeno,
zatimcurka nogata, i salata
bogata,