blok45
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
Dimitrije, sine Mitre, kao da slušam svoga sina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dimitrije, sine Mitre, kao da slušam svoga sina![]()

nesto mi se po glavi mota - davno sam video na tv staro zagorsko jelo, pita sa sirom, tanke rolne, nasece sa na male komade, pa se u dubokom tanjiru ti mali komadi naliju nekom supom. zna li iko taj recept? kako se zove?
)
Slatki kupus, a ima i jedna torta jer je mom prvencu danas osamnaesti rođendan. Slavio je u nedelju sa društvom, danas dobija poklon i tortu br 2.

strukle?
valjda strukle. malo deluje starinski. dok ne nadjem recept necu da isprobavam
Testo se napravi tako kako piše, ali se preliv napravi tako što se proprži crni luk na ulju i doda aleva paprika pa se nalije vodom i u to stave štruklemozda je ovo najpribliznije onome cega pokusavam da se prisetim.
nesto mi se po glavi mota - davno sam video na tv staro zagorsko jelo, pita sa sirom, tanke rolne, nasece sa na male komade, pa se u dubokom tanjiru ti mali komadi naliju nekom supom. zna li iko taj recept? kako se zove?
Dimitrije sine Mitre 

suljpaaaaaaaaaa.....![]()
jesi li napravila juce onaj kolac od jabuka,ja cekam utiske i slike,i ja imam puno jabuka ne znam sta cu sa njima,a moji nece pitu od jabuka

ludim vec od ovog budjavog telenor interneta, ne znam koji mu je
juce stigla pitu napraviti, koju smo pojeli, i mekike (lepinjice) koje smo smandrljili ko da smo od gladi pobegli
taj kolac danas pravim
a fotkica nema
mogu ufotkati ali nam vec duze vreme nesto s netom ne valja i ne mogu uplodovati nikakve fotkice
stavljam samo fotkice malca na googl drive, jer to funkcionise po sistemu singhronizacije, da bi ga babe i dede mogle videti svaki dan, msm, fotkice nove
al ovako jos, sanse nema da mi uplodujeludim vec od ovog budjavog telenor interneta, ne znam koji mu je
tako da ne stavljam fotke ni na coolinarku ni na fb, jer ne mogu![]()

pa nećemo preterivati!supa nije bila crvena, a `strukli` bili `kao pita od sira` u malim komadima. malo sam po internetu guglao i nista...ima bezbroj varijanti, ali ova moja ich. jos da pogledam kod vokija kostica, ako je neko pravio to je onDimitrije sine Mitre
Ako ti ja dam recepis osh li ti to da pravis ?
Postoje dve varijante
1- zapecene
2-u supi, corbi
za ovu drugu , moraces da sacekas moju mamu za par dana da je namolim da napravi jer mene mrzi da razvlacim testo , pa cu ti mozda uslikati i dati recepis . Inace jelo koje ja jedem tada ceo dan i mogu ceo lonac pojesti
Treba mi samo jedan detalj ... dali je to sto zoves supom bilo belo ili crveno jer velika je razlika ??
Sine Dimitrije,
ovde ti je u bloku najbolja čorba (osim riblje)-.