Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok, vadiš testo čašom pa svaku picicu :lol: mažeš paradajzom i ređaš sve kao i na veliku - parčence šunkarice, po želji kobasice/kulena, malo sira i od gore krišku masline (najbolje sa paprikom, zbog boje).
Budu lepe, ukusne i kratkotrajne :))))

Jok, vadiš testo čašom pa svaku picicu :lol: mažeš paradajzom i ređaš sve kao i na veliku - parčence šunkarice, po želji kobasice/kulena, malo sira i od gore krišku masline (najbolje sa paprikom, zbog boje).
Budu lepe, ukusne i kratkotrajne :))))

aaaaaaaaa

a ja mislila ona fora kad ti ostane testa, razvućeš ga, pa malo premažeš margarinom, pa urolaš u rolat i u zamrzivač
pa kad ti ustreba sečeš poludomrzhnuto u kolutiće i stavljaš fil po volji :)

pristavila punu serpu supe da imamo za dva, tri dana....
bice kuvane piletine i junetine iz supe, sargarepica iz supe, barenih krompirica i samo cu na kraju spremiti sos, za sutra onda rucak imam, samo i za sutra spremim neki sos i to je to :)

danas supruzi rodjendan...stigao i student posle duzeg vremena---i palo prase na raznju...salata ce biti kupus..bice i supe peilece...supruga napravila medeno srce i baklavu..
odoh da secem kukus...pa dok se ladne malo--prasetinu..

ja danas necu nista :aha:
sutra peceni bataci sa ruzmarinom i limunom..
krompir salata sa crvenim lukom..
paradajz corbica..

u ponedeljak kuvani kupus sa junetinom..

utorak cufte u paradajz sosu i pire krompir..
corbica od kelerabe..

sreda paprike punjene krompirom..napokon!

ih sto volim kad ovako isplaniram meni za celu nedelju :aha:

pajo, srecan vam rodjendan! :)

paradajz corbica..

corbica od kelerabe..

jaooo ovo odavno nisam, eto mi jedan ručak za od nedelje:klap:

Grilovana pileca prsa, prokulice i napravila sam sosic od gorgonzole da mi nije bas suvo.
004.jpg
Nije lose bilo.

paradajz corbica..

corbica od kelerabe..

hvala..

Ostalo štošta za lovački ručak, pa sam odlučila da malo preispitam sina koji ide četvrtu godinu kuvarstva, a planira i gastro fakultet pa će imati na prijemnom praksu.
Ne da me je najedio, nego samo tako. Umotavao je kiflice pola sata, a bundevaru je tapkao rukama dok je umotavao, pocepala mu se kora, nije dobro raspoređivao fil... Bila sam fina i ćutala, ali nema šanse da prođe prijemni kad je tako smotan... Mislim da ću morati svaki dan da ga teram da nešto secka, čisti...nije dosta to malo prakse (jednom nedeljno) da oni bilo šta nauče. Baš sam se razočarala školom.

Како погибе Паја?

Печење. Прасенце са кромпирима, идемо сад у Премијум да изаберемо део који ћемо да изедемо, за десерт шта жена понуди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back