ANDREJ MK
Primećen član
- Poruka
- 545
kuvani slatki kupus sa suvim rebrima+salata<tursija>
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti onda afro sipaj mleko u kese i tako ga zamrzni..zauzimace ti manje mesta..na vidikovackoj pijaci imas seljake koji donose i tek pomuzeno mleko, a imaju i surutku u bocama..
xella ne vidm te, ne vidim te, ne vidim te![]()

...dobro lepo si me posavetovala, sad bi ja trebala da te pitam cime da zatvorim te kese da se mleko ne prospe...i tako dalje i tkao blize....
...da mogu da ga kupjem dnevno negde gde ne moram da idem prevozom i to x2 u oba smera..kupovala bih, ovako to nije izvodljivo...

...dobro lepo si me posavetovala, sad bi ja trebala da te pitam cime da zatvorim te kese da se mleko ne prospe...i tako dalje i tkao blize....
...da mogu da ga kupjem dnevno negde gde ne moram da idem prevozom i to x2 u oba smera..kupovala bih, ovako to nije izvodljivo...
Veži u čvor i neće ti se prosuti! Meni se čini da tebe ipak mrzi da se bakćeš![]()

Onda nemoj kukati da je skupo, nego kaži da te mrzi.
Šta ima veze što ideš prevozom, prevoz ne plaćaš jer si nezaposlena.

Onda nemoj kukati da je skupo, nego kaži da te mrzi.
Šta ima veze što ideš prevozom, prevoz ne plaćaš jer si nezaposlena.
E neka si jos rekla
![]()

....eto vidis kako ne znas Domacice, prevoz placaju svi pa i ne zaposleni, jedino su stari ljudi preko nekih godina
oslobodjeni placanja prevoza, ja u te jos ne spadam srecom....
...rekoh vec ne mrzi me i napisah jos po nesto vezano za to...
...ali dobro najlakse je nekog okarakterisati na ovaj ili onaj nacin....
...ne verujem....znaci zaboravite...sve ste u pravu, sve najbolje znate, sve je drugom lakse nego vama, samo nece...
...ok???
A izvini ovo za prevoz, mislila sam da imaš besplatnu markicu. Nešto sam pobrkala. Ako plaćaš prevoz, onda je glupo da ideš po mleko autobusom.
Izvini, ali zaista sam mislila da te mrzi.![]()
Pa ako plaćaš kao nezaposlena prevoz, onda ti je svejedno da li menjaš 3 ili 33 prevoza, ako kupuješ mesečnu.
Moja mama za tegljenje sa pijace ponekad koristi ona kolica, ako proceni da će se natovariti.
Nemoj se brecati i duriti na nas, za svaki predlog si našla 5 zamerki jer si odlučila da ti je nemoguće da piješ pravo mleko od krave na Balim Vodama. A meni sad dođe da te povežem sa jednom babom iz Rušnja koja je nama kući donosila domaći sir jednom nedeljno, mislim da ima i mleka.
...pa jeste sve je to fino kad zivis u manjem mestu....gde ja da nadjem mlekaricu koja ce mi donositi mleko na vrata...nema toga ovde....a rado bih ga kupila....
...razumem se i ja u mlecne jedinice, jer moji piticu sa sela i rodbina se bavi proizodnjom mleka u vecim kolicinama...mada je dovoljno samo jednom to
mleko skuvati pa ti odmah bude jasno kolika mu je masnoca, kad vidis kajmak koji se stvori cim se mleko ohladi....
..Pussy, ne brecam se ja na nikog, nego kad god se radi o tako nekim stvarima svi se nadjete kao neki savetnici i kao svi sve znate...ok, ajde ako ti je lakse i dalje misli da
me mrzi....mesecnu kartu do nedavno nisam ni imala, tek sam skoro izvadila onu pesonalizovanu bus plus..koja je za mene 1100 dinara, i ne znam hocu li je dopuniti jer
mi je i to puno....
..zamerki imam mali milion na svasta nesto, ako i svako od nas, ako gleda iz svog ugla....
...i lepo rekoh ajde da zavrsimo pricu o mleku i tome sta je kome lakse ili teze...jednostavno nemamo svi iste mogucnosti, isto gldanje na zivot, troskove, kako god...
...a nemam ni zivaca ni volje da se smaram i nadgovaram sa vama oko toga...kad budem mogla kupicu kad ne budem necu i eto mirna bosna svi sretni....
...hvala svima na savetima i dobroj volji, ja sam malo na tri coska ili mozda i na cetiri pa tako....
ne bih da pametujem...ali mnogi seljaci bi te castili samo tako da im u svom soliteru organizujes prodaju svih proizvoda,mleka,sira,kajmaka,mesa,jaja,prsute,kobasice...razmisli malo..jos mozes da napravis biznis--ti seljaku rasprodas po soliterima sve--a za tebe je besplatno..