Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam pravila "Tri zdrave pite" po mom receptu, jedva ga ispisah na coolci, trebalo mi je sat vremena... Lakše napraviti pitu :lol:

zdrava-pita-br-1-f33cb74f17cd8ec31a083f290f2b806f_view_l.jpg

zdrava-pita-br-2-fc43d76a7f17e7395b9466e9f5f608cd_view_l.jpg

zdrava-pita-br-3-0f0eec67f4d306362af975ecc6e94636_view_l.jpg

Evo recepta: http://www.coolinarika.com/recept/tri-zdrave-pite/

:bye:

....ove pite mi prelepo izgledaju, a moram da pitam, jel se meni cini ili sa dobro videla, da je svaka pita uvijena u samo jednu
koru za pitu ili to samo tako izgleda...da li si od tih 500g heljdinih kora dobila 6 redova ili ?

....ove pite mi prelepo izgledaju, a moram da pitam, jel se meni cini ili sa dobro videla, da je svaka pita uvijena u samo jednu
koru za pitu ili to samo tako izgleda...da li si od tih 500g heljdinih kora dobila 6 redova ili ?

Ispadnu tri pite (rolata). Za svaki rolat sam potrošila 4 kore. Filovala sam na drugu koru, pa na treću, na četvrtu malo i onda uvila u rolat. Čini ti se da je jedna, jer je struktura fila takva, a i boja heljdinih kora i integralnog pirinča i mesa je slična, pa zbog toga. :)

Ispadnu tri pite (rolata). Za svaki rolat sam potrošila 4 kore. Filovala sam na drugu koru, pa na treću, na četvrtu malo i onda uvila u rolat. Čini ti se da je jedna, jer je struktura fila takva, a i boja heljdinih kora i integralnog pirinča i mesa je slična, pa zbog toga. :)

...e pa moguce, zaista mi se cini kao jedna, zato sam i pitala...hvala:)

нама остао пасуљ од прекјуче, па ћу данас да насецкам лук и да сипам пасуљ преко и да запечем
прсте да полижеш

Moji zvali na rucak... :jej:
A ja sinoc kuvala medi pa od pilecih ledja ono sto je ostalo(vecina jer za njih ide bas malo) iseckala na sitne kockice l, stavila u kesu dodala maslinovo ulje malo karija malo soli i bibera... izmasirala i ostavila u frizider...
to cu za veceru spremiti sa kukuruzom... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back