Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
veruj mi da sam citavo leto na paprikama, paradajzu, maslinama i tek neki put uzmem luk bas zato sto imam svakodnevno kontakt sa vecim brojem osoba..i malo mi nije na mestu da njima ugrozavam polje vazduha zato sto meni prija luk..
retko uzimam kuvane obroke..
i oseca se, da se ne lazem :lol:
...а нашли би се ту и млеко(наравно термичко), разни јогурти, сиреви(исто од термичког млека), тестенине, хлебови, сладоледи...а и реч ретко?!?
Није пресна клопа тако лака гимнастика.
Чрас ми, што би рекао Слеџ Хамер!

...а нашли би се ту и млеко(наравно термичко), разни јогурти, сиреви(исто од термичког млека), тестенине, хлебови, сладоледи...а и реч ретко?!?
Није пресна клопа тако лака гимнастика.
Чрас ми, што би рекао Слеџ Хамер!

pa dobro ono jeste..ima i malo fete i sladoleda :rumenko:

Beli je već nešto drugo :))))
Моја сестра има у НС познаницу која због холестерола једном дневно поједе три осредња чена белог лука.
Сасече их ножем на врло ситне комадиће и у једном залогају без жвакања прогута с млеком.
Опере зубиће и то је то.
Добро жваће и орбит.

Моја сестра има у НС познаницу која због холестерола једном дневно поједе три осредња чена белог лука.
Сасече их ножем на врло ситне комадиће и у једном залогају без жвакања прогута с млеком.
Опере зубиће и то је то.
Добро жваће и орбит.

Ma to je ok, al' ima nas i koji volimo njegov ukus :rumenko:

Опере зубиће и то је то.
Добро жваће и орбит.

moja sestra u jednom periodu nije mogla nikako da se resi esherihije uz sve dostupne antibiotike..
onda joj je dr rekla da proba sa alternativom..1kg belog domaceg luka prelije sa belim vinom, ostavi da to stoji neko vreme i svako jutro popije casicu tog vina cim ustane..
ona je bila ubedjena da se ne oseca toliko, a kolege koje bi otvorile vrata od njene kancelarije sa namerom da je nesto pitaju bi brze izasle, nego sto bi usle :lol:
srecom to je pomoglo! :ok:
ali su joj trebale dve nedelje da miris iz njene kose i koze ispari i da se telo iscisti!
ljudi osobe oko nas osecaju taj miris, a ne mi koji luk jedemo!
nema sanse da pojedete bilo beli bilo crni i da operete zube ili popijete kafu ili je izgrickate ili grickate granu persuna ili uzmete zvaku..
probija!!!
ne vredi..

Ma dajv bre, crna kafa sigurno pomaže sa crnim lukom, naravno, ne pričam o pola gajbe, već o malo luka u salati.
Provereno, dah na dah :rumenko:

a lunasa to se ne zove onda crni luk, nego afrodizijak!
meni je stvarno culo mirisa extra senzitivno i to mi nije prednost, nego mana..
i taj crni i beli svezi luk tamo negde u tragu jesu afrodizijaci i ne smeteju, naprotiv..
ja sam pisala o glavici crnog luka, ili vezi mladog ili nekoliko cena belog koje neko pojede uz obrok..
panceta, sir, paradajz i krupno secen crni luk..mmmmmm..
samo posle necu gledati lica sa prijatnim izrazom u svojoj blizini :)

i taj crni i beli svezi luk tamo negde u tragu jesu afrodizijaci i ne smeteju, naprotiv..
ja sam pisala o glavici crnog luka, ili vezi mladog ili nekoliko cena belog koje neko pojede uz obrok..

ma super, ti si sva fina <3

Нек се и они маличко допингују, па сте егал.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back