Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Samo praziluk! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kad se crni i beli luk sitno isecka..pa se posoli i zalije uljem i sircetom---zadrazva sva nutriciona svojstva ali ne siri neprijatne mirise...sa tim "lekom" protiv virusa i bakterrija sam navikao ukucane u sezoni gripa...i hvala bogu---uspesno je..za sada..

Htedo ja sinoc da napisem ... pa reko ... ko zna
Letos kupim jedan busen persuna i kako nisam znala sta cu sa njim ,
iseckam gomilu domaceg belog luka , taj persun , zalijem maslinovim uljem , limunom i jabukovim sircetom .
Stajalo je to par dana u frizideru dobro zaklopljeno , jela svaki dan i zaista se nije osecalo , niko me nije provalio ... cak ni preko koze .
Nista mi nije bilo jasno![]()
ja tako pravim marinadu za przenu ribuHtedo ja sinoc da napisem ... pa reko ... ko zna
Letos kupim jedan busen persuna i kako nisam znala sta cu sa njim ,
iseckam gomilu domaceg belog luka , taj persun , zalijem maslinovim uljem , limunom i jabukovim sircetom .
Stajalo je to par dana u frizideru dobro zaklopljeno , jela svaki dan i zaista se nije osecalo , niko me nije provalio ... cak ni preko koze .
Nista mi nije bilo jasno![]()
To i jeste bilo na moru ... ulove ribari ribe , ja pokazem prstom koju , ociste , operu i bace na rostiljja tako pravim marinadu za przenu ribu
.
Ja sataras jedem samo ljut,odkad znam za sebesataras ljuti, pirinac, belo pilece na teflonu, krastavac sa belim lukom
i naravno kafa
Kad sam imala 2 godine,mama napravila sataras,naravno ljuti,a ja oko nje,pa oko stola,pruzala rucice,trazila,mama nije smelka da mi da... Moja baba bila tu,pa rekla
a,daj joj malo,neka proba,nece joj nista biti,kad proba odustace.. Ja probala,naravno da mi se svidelo,ja jela i dalje,suze sve frcale od ljutine ali jok,nije bilo odustajanja dok nismo potamanile sve u tavi
I dan,danas sataras samo ljut....