Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas pita od heljdinih kora sa šampinjonima i integralnim pirinčem, po mom receptu:

http://www.coolinarika.com/recept/892829/

pita-sa-heljdinim-korama-c6eee60eb748d1684392458cbedd8f0e_view_l.jpg

:bye:
ovo bas dobro izgleda:)
ja sam danas pravila supicu, pire i piletinu za rucak, a strudlu za veceru..
je, kako je super kad sam kuci, mogu sta ocu, cak i ovako bolesna:)

ih bre pajo, ko te to slagao?
ako ga napakujes u pluca, osecace se iz pluca..
ako ga zvaces u ustima, nema druge nego tri dana izolacije dok ne prestane dejstvo :aha:
Није тако.
Ако се користи у комбинацији с пресном храном нестаће за мање од 24 сата и неће се осећати ни кроз зној.
Заправо ко поједе много екстремно љутих папричица(нема везе с луком лукавим, али ајде) у комбинацији с пресном клопом неће их осетети ни кад посети ВЦ, али они који већ споменуте папричице комбинују с термичком храном носе у већ такође поменуту просторију вентилатор!

banovacu te keve mi:lol:

I još jednom :heart:

:super:

tebe ce oteti neki lovac na domacice sa krstarice..

:rumenka:

meni su heljdine kore, onako, traze mnogo masnoce.

a integralni pirinac mi ima ukus, onako, ne bas atraktivan.

pa sam radoznao kakav je ukus pite? izgleda sjajno, cak ekstra

Bitno je da se heljdine kore na kraju poliju sa 1dl vode i 2-3 kašike ulja da bi bile mekše, nikakva masnoća ne dolazi u obzir. Pirinač se u ovoj kombinaciji skoro i ne oseti. Pečurke su glavne i pita ima ukus recimo bureka sa pečurkama tj. zdravog bureka sa pečurkama. ;) Meni je ovo jedna od omiljenih pita. Volim heljdine kore, pa to ti je. :heart:

Није тако.
Ако се користи у комбинацији с пресном храном нестаће за мање од 24 сата и неће се осећати ни кроз зној.
Заправо ко поједе много екстремно љутих папричица(нема везе с луком лукавим, али ајде) у комбинацији с пресном клопом неће их осетети ни кад посети ВЦ, али они који већ споменуте папричице комбинују с термичком храном носе у већ такође поменуту просторију вентилатор!

pa sad, kad ga jedem kombinovanog sa svezim paradajzom meni tih 24h traju 3x duze..

pa sad, kad ga jedem kombinovanog sa svezim paradajzom meni tih 24h traju 3x duze..
Па да, али имаш ти још термичких оброка који су оптерећење за организам без обзира што не садрже лук.
Уосталом догодине на пролеће кад буде свега свежег у изобиљу, пробај на неколико дана експеримент с пресном клопом и луком, па ћеш се сетити овог.

Па да, али имаш ти још термичких оброка који су оптерећење за организам без обзира што не садрже лук.
Уосталом догодине на пролеће кад буде свега свежег у изобиљу, пробај на неколико дана експеримент с пресном клопом и луком, па ћеш се сетити овог.

veruj mi da sam citavo leto na paprikama, paradajzu, maslinama i tek neki put uzmem luk bas zato sto imam svakodnevno kontakt sa vecim brojem osoba..i malo mi nije na mestu da njima ugrozavam polje vazduha zato sto meni prija luk..
retko uzimam kuvane obroke..
i oseca se, da se ne lazem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back