Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Računica, za, na primer, kisele krastavce...
-5 kg sitnih krastavaca kornišona, ne većih od 7 cm (prva klasa)- 5x70 din- 350 din
-1 l sirćeta - 50 din
-so, šećer, konzervans, vinobran, biber, slačica - 50 din
Dobije se 15 tegli najfinijih krastavčića za ukupno ----450----DINARA
Ja ne znam da u prodavnici ima krastavaca te veličine i kvaliteta a da su jeftiniji od 100 dinara po tegli.
ETO RAČUNICE !!!

Izvadila iz friza tavce na gravce ali kako ja nejedem zamrznutu kuvanu hranu , za mene bila pojacana salata.

Rukola , paradajz,jabukovo, maslinovo, cepkani komadici prsute, sir , prepeceni susam odozgore i kao poslednji dasak , poprskala balzamikom.
I hleb , naravno ;)

jaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam
Купиш парцелу, две земље, трактор, дрљачу, сејалицу и наравно трањирачу.
Скинеш, најбоље ивични тањир с тањираче, тако ће бити најмање штете и то ти је то.

jaooo TANJIRACA .... to trazim vec dve godine da nekako nabavim , ali nikako mi se neda da nadjem nekog ko prodaje komplet vec napravljenu .
To bi bas volela da imam

Август 22, 2011, 07:02:53 »

Ima kod Saleta u ZR. Kad podjes kod njega na bir pest, sa desne strane , mislim da je kod skretanja za cestereg ili srpsku crnju, na semaforu, kioskop sa kotlicima i tanjiracama i sacevima i raznim pomagalima za sado-mazo...vrlo povoljan po cenama. Pogotovu za SM...lanci i slicno...

ili

Ima na najlon pijaci u Novom Sadu, prohromska!

evo nesto sam nasao na netu. ako pomogne dobro je

Poslednja izmena:
А јел је натакнете на нешто или како тањирате? лол..сад ме занима техника.
Тањирача је у ств. исто што и вок.

image0526453389.jpg

207887_10151067334427404_1144289079_n.jpg

tanjiraca-400.jpg

Sjajni ste :super:

Купиш парцелу, две земље, трактор, дрљачу, сејалицу и наравно трањирачу.
Скинеш, најбоље ивични тањир с тањираче, тако ће бити најмање штете и то ти је то.

Pa znam da mi treba traktor zbog tanjirace , od njega su najbolje .... al nemam toliku zemlju a sramota me da kradem od komsija sa placa :(

pitacu tatu gde je on kupio svoju

Pitaaaaj :cmok2:

Август 22, 2011, 07:02:53 »

Ima kod Saleta u ZR. Kad podjes kod njega na bir pest, sa desne strane , mislim da je kod skretanja za cestereg ili srpsku crnju, na semaforu, kioskop sa kotlicima i tanjiracama i sacevima i raznim pomagalima za sado-mazo...vrlo povoljan po cenama. Pogotovu za SM...lanci i slicno...

ili

Ima na najlon pijaci u Novom Sadu, prohromska!

evo nesto sam nasao na netu. ako pomogne dobro je
OVO JE PRAAAVA INFORMACIJA :zag:

zar nema u prodavnicama poljuprivredne opreme..??
Nema neg nesto bzv

Ovo je vec fin rad

Mi zavarili 3 nogare, a ispod mini plinski gorionik ili drva, kako kad....
Ma ja sam cula da ima ljudi koji vec sve naprave bas na tom traktorskom i tako prodaju .... gde ja sad to da sklapam , nosim variocu itd :sad2:

Joj, meni je grozozo tanjirača, sve se peče u istoj masti, sto puta pregori, samo roštilj, samo žica <3

Не знам да упоредим, никад нисам користио тањирачу.
А како рибу печеш на роштиљу, у листу, форлији? Мени никад није испала да ваља, увек се растури.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back