Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam bre afro,oni su od spolja ugljenisani,ali iznutra su potpuno zivi
stalno sam ih stavljala da se dopeku
nisu mogli da se ispeku zato sto sam u svaku stavljala po 3 zamrznute maline

Stavim i ja zamrznute maline ili borovnice,i lepo se ispeku.Možda ti rerna ne radi dobro ili sa receptom nešto nije u redu ?

Nasmejala sam sekada sam ih videla.
smilie_girl_066.gif

:dash::dash::dash:
pa izvolte na ugljese :evil:

smoki, sunac ti dečiji! pa što pokvari čoko mafine? KAO mogu da budu živahni u sredini??
peku se na 200 step, i stavlja se VIŠNJA iz višnjevače ocedjena, kandirana višnja a NE smrznuti produkt :(:evil::roll:

:ok:podvarak sa knedlicama

bravo! a knedlice punjene mesom..ili?

ja danas s posla pazarila kiso qpus( za 5 god prvi put mi se jeo..pravila podvarak na "moj" način
seckano sve: qpus, tikvice paprika crvena pečurke maslinovo ulje, bosiljak, majčina dušica, celer list,
biber i aleva. kurkuma...naravski uz junetje tjevape ( sa začinima i cimetom) fantastični ukusi ;)

aj napisi recept molim te,gde je tu meso?

sakriveno ispod kupusa krmenadle.:D
radim sve odokativno, prvo proprzim meso,izvadim i sklonim ga.na istu masnocu preprzim luk, dodam kupus, lovor, 2 listica, vratim meso i stavim u rernu da se krcka nekih dva sata.kuhan krompir protisnem kroz presu,dodam malo putera, soli, muskatnog oraha, jedno jaje i dodam malo brasna(ostro). knedle skuham u slanoj vodi(sve isto kao kad pravis knedle sa sljivama).poredam knedle po kupusu i zapecem. to je sve.

sakriveno ispod kupusa krmenadle.:D
radim sve odokativno, prvo proprzim meso,izvadim i sklonim ga.na istu masnocu preprzim luk, dodam kupus, lovor, 2 listica, vratim meso i stavim u rernu da se krcka nekih dva sata.kuhan krompir protisnem kroz presu,dodam malo putera, soli, muskatnog oraha, jedno jaje i dodam malo brasna(ostro). knedle skuham u slanoj vodi(sve isto kao kad pravis knedle sa sljivama).poredam knedle po kupusu i zapecem. to je sve.
ja ne volim knedle sa sljivama,al sad mi se tako jede taj kupus,sve mi dovde mirise

ja bas ne volim kad je kupus mekan:sad2:

ja qpus nikako ne gotivim..ali za salatu(kiseo) mora da je mek i siiiitno seckana sa puno ljute crvene aleve i pouljen
to mi paše danas jako(valjda mi fale vitamini)..znam da ni sarmu neću jesti (meso iz nje -da) ;)
više volim sušenu papriku pa je punim koječime i pečenu cepkanu :zaljubljena:
mada sada nenormalno tamanim pečurke, tikvice paradajz (prelep nam dolazu) i crvenu mesnatu papriq..nako presno

ja qpus nikako ne gotivim..ali za salatu(kiseo) mora da je mek i siiiitno seckana sa puno ljute crvene aleve i pouljen
to mi paše danas jako(valjda mi fale vitamini)..znam da ni sarmu neću jesti (meso iz nje -da) ;)
više volim sušenu papriku pa je punim koječime i pečenu cepkanu :zaljubljena:
mada sada nenormalno tamanim pečurke, tikvice paradajz (prelep nam dolazu) i crvenu mesnatu papriq..nako presno
a ja za salatu volim da je tvrd,tvrd,krupno secen,pa sve prsti pod zubima kad se jede

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back