Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Znate za Bokicu, često je na ovoj temi, a izostajala je u poslednje vreme iz lepog razloga. Od danas je mama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate za Bokicu, često je na ovoj temi, a izostajala je u poslednje vreme iz lepog razloga. Od danas je mama![]()

nisam bre afro,oni su od spolja ugljenisani,ali iznutra su potpuno zivi
stalno sam ih stavljala da se dopeku
nisu mogli da se ispeku zato sto sam u svaku stavljala po 3 zamrznute maline
kaze mi jedna da je trebalo da ih pecem na jakoj vatri,a ja sam ih kuvala na 170 kako pise u receptuStavim i ja zamrznute maline ili borovnice,i lepo se ispeku.Možda ti rerna ne radi dobro ili sa receptom nešto nije u redu ?
Nasmejala sam sekada sam ih videla.![]()
Pridruzujem se cestitkama!![]()
![]()
Pozdrav Bokici i bebi!![]()
![]()
cestitam boko!!!!!

...kakve su ove knedle? malo su zagorele ili tako treba da bude...
...meni malo rano za podvarak..al' dobro verovatno je ukusno sve to tako zajedno....
to su obicne knedle od krompira,kad se tako zapeku sa kupusom i mesom,mrak su,preukusne.
aj napisi recept molim te,gde je tu meso?jeste rano za podvarak,kupila sam kupus ali nije jos onaj pravi.knedle su rumene ,malo je fotka tamna.to su obicne knedle od krompira,kad se tako zapeku sa kupusom i mesom,mrak su,preukusne.
![]()

pa izvolte na ugljese![]()

podvarak sa knedlicama
aj napisi recept molim te,gde je tu meso?
ja ne volim knedle sa sljivama,al sad mi se tako jede taj kupus,sve mi dovde mirisesakriveno ispod kupusa krmenadle.![]()
radim sve odokativno, prvo proprzim meso,izvadim i sklonim ga.na istu masnocu preprzim luk, dodam kupus, lovor, 2 listica, vratim meso i stavim u rernu da se krcka nekih dva sata.kuhan krompir protisnem kroz presu,dodam malo putera, soli, muskatnog oraha, jedno jaje i dodam malo brasna(ostro). knedle skuham u slanoj vodi(sve isto kao kad pravis knedle sa sljivama).poredam knedle po kupusu i zapecem. to je sve.
ja ne volim knedle sa sljivama,al sad mi se tako jede taj kupus,sve mi dovde mirise
sacekaj jos malo dok stigne pravi kupus
sacekaj jos malo dok stigne pravi kupus
![]()

ja bas ne volim kad je kupus mekankako pravi kupus?? pa ovaj kuseo u prodavnicama je mekan kao duša i divota za podvarak![]()

ja bas ne volim kad je kupus mekan![]()

a ja za salatu volim da je tvrd,tvrd,krupno secen,pa sve prsti pod zubima kad se jedeja qpus nikako ne gotivim..ali za salatu(kiseo) mora da je mek i siiiitno seckana sa puno ljute crvene aleve i pouljen
to mi paše danas jako(valjda mi fale vitamini)..znam da ni sarmu neću jesti (meso iz nje -da)
više volim sušenu papriku pa je punim koječime i pečenu cepkanu
mada sada nenormalno tamanim pečurke, tikvice paradajz (prelep nam dolazu) i crvenu mesnatu papriq..nako presno
a ja za salatu volim da je tvrd,tvrd,krupno secen,pa sve prsti pod zubima kad se jede
a dobro nisi boldovala i da sve prsti pod zubimaako nije takav, nikakav je..

a dobro nisi boldovala i da sve prsti pod zubima
ja stvarno pricam o kupusu

ostarilo se moja dive,sad je vaznije u se,nego pod severujem![]()

ebi ga,sad i ovo sumnjivo zvuciostarilo se moja dive,sad je vaznije u se,nego pod se![]()

A ja mislim dive o kuvanju nesto ima da kaze u ovo doba!![]()
I jos navodi na blud nevinu Smokvicicu, znaci dive...sta da kazem vise.![]()