paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
junetina na rostilju ispecena 80%...u serpu narezan crni luk isprzen da pozuti...stavljena junetina u sve to...dosuto 2 dl vode da se dinsta...prilog-pire krompir....aperativ loza...pice uz jelo roze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, konačno
Moj recept,odlican jeZnate onu mađaricu što sam pravila pre neki dan ?
Komentari su bili sledeći:
-dvogodišnja ćerka "neće"
-osamnaestogodišnji sin "super je, kao pti-ber keks sa pudingom"
-mm, "nije loše, a znaš onaj sličan kolač što se pravi isto sa koricama ali ide med i griz i limun unutra, e mogla bi to da praviš kad ti već idu te kore"
I tako, pošto ja nemam recept za tu , čini mi se da se zove medena pita, umoljavam one koji imaju dobar recept da ga napišu.
kakav je ukus?vidim da si ti stavljala od gore,nisi umesala sir i sunku u testo kao u receptuDanas pizza, sa malo drugačijom podlogom
Recept: http://www.coolinarika.com/recept/cornflakes-pizza/
![]()
![]()
kakav je ukus?vidim da si ti stavljala od gore,nisi umesala sir i sunku u testo kao u receptu
I po receptu ide jedna čaša vode i jedna paradajza, a ja planiram sledeći put 1/2 čaše vode i 1/2 paradajza ovako mi je bilo malo jako, a peklo se 50 min na 200 stepeni.
. vauu, super izgleda: )))
?Jel moze neko da mi objasni u cemu je poenta pecenja kore na prevrnutom plehu? Sta bi bilo da se testo sipa u normalno postavljen pleh?
))HvalaTo testo ne može da se sipa. Nego mora oklagijom da se razvije i prenese na pleh. Na - jer je mnogo jednostavnije nego u. Ali, ako hoćeš i uspeš da ga staviš u pleh, i da posle izvadiš koru a da se ne slomi, može i tako. Poenta je samo u lakšem manevrisanju korama, ni u čemu drugom.
.mogao bih neki kolac sa vocem, za decu. nesto brzo i jednostavno

4 jaja umutiti odvojeno i dodati 4 soljice (za kafu ) secera (ja stavim duplo manje) i 2 sojice ulja . Dodati 5 soljica brasna (oštrog) i 1 soljicu vode sa pola kesice praska za pecivo . Sipati u pleh i odozgo staviti visnje (moze svako voce da se stavi). Pece se u zagrejanoj rerni na 200-220, a proba se nozem da kada se ubode noz bude suv. Na kraju posuti prah secerom sa vanilom.
ovo sam nasao na brzinu. jel na to mislis? to bi moglo
samo sto ja umesto vode stavim kiselo mleko..
to su i moja deca jela,a ja sedim gladna,cekam da muz dodje da idemo u kineski...al bice da cu ja jesti leba i masti dok on ne dodje