Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
njam njam....![]()
gotov je
Posto sam ja na ignor, zloupotrebicu tvoj post da kazem isto.Svaka čast E! Super izgleda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njam njam....![]()
gotov je
Posto sam ja na ignor, zloupotrebicu tvoj post da kazem isto.Svaka čast E! Super izgleda![]()
Karfiol u mešanoj salati najčešće izazove vrenje, meni se to dva puta desilo i sad ga ne stavljam, inače isto tako, u multipraktik, sitno seckano, kao i @27Esta nema karfiol![]()
A karfiol se u tursiju stavlja, a ne u mesanu salatu![]()
![]()
gotov je
Svaka cast,odlicno izgleda ! Kod mene ova salata zasigurno nebi docekala januar....
Moze recept. Ja jednom pravila ovu salatu,ali nije mi nesto uspela,pokusala bih opet.
Koliko ja znam, nije toliko bitno da li provri, ili ne, nego je bitno da se DOBRO ohladi. Kada bih imala recept pred sbom, umela bih da objasnim kako napraviti za dan, a ne danima, ali ovako ne znam, nije mi jasno.
nema te dugoJa to tutnem u zamrzivac na 10 minuta, prvo ohladim na sobnoj temperaturi i ne stavljam mleko, samo pavlaka i cokolada.
hvala samo mi nije janso to za przenje u dubokoj masnociZa przenje u dubokoj masnoci (sto svakako nije zdravo) mast ili palmino ulje, za ostalo obicno ulje, maslinovo i tako to.
Za decu uvek puter, za odrasle mogu soft margarini, u malim kolicinama.
Маст је само за салчиће, чварке и сл..што се мене тиче само кукурузно, уље од коштица гројза и маслиново, омега сунцокрет и ћаоздрао,.Za przenje u dubokoj masnoci (sto svakako nije zdravo) mast ili palmino ulje, za ostalo obicno ulje, maslinovo i tako to.
Za decu uvek puter, za odrasle mogu soft margarini, u malim kolicinama.
ne slazem seЕ, најбоље да се сви прешалтују на .... пошто су најјефтинија, а после може и кора са дрвећа, целулоза, мада ни то није баш за сваког.
Баш пре неки дан је био текст о томе да само потпуно здрав организам може да вари тзв. здраве хлебове јер су препуни целлозе и којекаквих влакана који су смрт за органе за варење. Само бели лебац је потпуно здрав. И свеж да буде, а не онај од пре 7 дана хаха..
hvala samo mi nije janso to za przenje u dubokoj masnoci
sta je kad dinstam luk za paprikas?
ne slazem se
nije zdrav zato sto jede beli lebac,pa kad dobije zdravu hranu,onda ne zna sta ce sa njom