Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
....nemam pojma videcemo![]()
ma znam iz iskustva..kad god sam tako eksperimentisala,prste smo lizali...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....nemam pojma videcemo![]()

ma znam iz iskustva..kad god sam tako eksperimentisala,prste smo lizali...![]()

znam ja da se poklonu u zube ne gleda,al brate upropastiste divlju svinju
komsa je ulovio prasence od 70 kila i odmah su napravili paprikas,nije meso uopste stajalo u pacu
meni sad ima ukus isti kao od obicne svinje
jos i kilo aleve su stavili
moja mama to stavi 2 dana u pac,pa kuva sa vinom,pa prste da polizes

Slani mafini sa pilećim viršlama i seckanom kiselom paprikom:
![]()
srca nema,duse nema
ja bi ga se odrekla
sta ima da ga stavlja u pac,kad nije ni imalo kada da podivlja![]()
a da li bi mi napisala tacne mere za testo ?
please....

pa jes,ima samo sedamdeset kila
skoro pa ko ja
ako sam ja podivljala,moglo je brate i to svinjce
nego sva sam tako nesto ko na iglama(prvi dan mi je)
pa sam napravila trecinu mere mafina sa jabukama
ispalo sest komada
samo za veliko dete

Naravno
2 jaja, 1 šolja mleka, 0.5 dl ulja, 1 šolja sitnog kukuruznog brašna (ne palente) , 1 šolja belog brašna, pola praška za pecivo, so.
Seckane crvene kisele paprike po ukusu i dve pileće kuvane viršle.
Peći na 200 stepeni dok ne dobiju lepu boju (zavisi od rerne, recimo 15-20 minuta).
![]()

Recept
Mogla bi to večeras... taman imam jabuke....![]()
recept je sa visnjama,al ja stavim sta imam
3 jaja izmutis mikserom sa 9 kasika secera i vanilin secerom.dadas po receptu 120ml ulja,ali meni je jako masno,ja stavljam 80 ml i 140 ml mleka
u to dodati 10 kasika brasna pomesanog sa pzp
i to je to
stavis voce koje hoces,ili cokoladu seckanu
Hvala. 
smoki, mislim da treba da mešaš sa belim brašnom. Ja iskrena da budem, nisam nikad ni probala samo sa integralnim, uvek sam mešala. Baš bih i ja volela da čujem nečije iskustvo ko je pravio samo sa integralnim.
Xella,super su ti mafini. Jel su to silikonski kalupi? Kako su ti se pokazali? Jel' tako poslužiš u njima ili vadiš mafine iz njih. I posle opereš kalupe? Tako ja to zamišljam da se radi. Ako valja, možda bih i ja kupila da ne moram uvek da jurim i kupujem one papirne korpice, kojih i nema uvek.
I još jedno pitanje. Jel oni stoje sami, ne moraju da se stave u onaj kalup/tepsiju sa rupama?
)))Naravno
2 jaja, 1 šolja mleka, 0.5 dl ulja, 1 šolja sitnog kukuruznog brašna (ne palente) , 1 šolja belog brašna, pola praška za pecivo, so.
Seckane crvene kisele paprike po ukusu i dve pileće kuvane viršle.
Peći na 200 stepeni dok ne dobiju lepu boju (zavisi od rerne, recimo 15-20 minuta).
![]()

ja i zaboravila na cabatu)))
i ja imam te silikonske kalupe.cula sam da su jako stetni,pogotovu ovi kupljeni kod kineza,al racunam da ih retko koristim,pa ajd
super su,nista se ne lepi,lako se posle opere i vade se lako.dobro je da na sto,pre punjenja kalupa ispod stavis zicu za rernu(resetku) i sa njom stavis unutra

smoki, mislim da treba da mešaš sa belim brašnom. Ja iskrena da budem, nisam nikad ni probala samo sa integralnim, uvek sam mešala. Baš bih i ja volela da čujem nečije iskustvo ko je pravio samo sa integralnim.
Xella,super su ti mafini. Jel su to silikonski kalupi? Kako su ti se pokazali? Jel' tako poslužiš u njima ili vadiš mafine iz njih. I posle opereš kalupe? Tako ja to zamišljam da se radi. Ako valja, možda bih i ja kupila da ne moram uvek da jurim i kupujem one papirne korpice, kojih i nema uvek.
I još jedno pitanje. Jel oni stoje sami, ne moraju da se stave u onaj kalup/tepsiju sa rupama?

Volim ih što su šareni.

ja imam ovakve Pogledajte prilog 268540
i nikad se nisam setila da prvo stavim na žicu, a dešava se da se oni krajnji iskrive pa iscure malo.
I ja sam čula da su ti jeftini štetni, ali ko će o svemu tome da vodi računa.