- Poruka
- 21.848
kako pravis taj kefir?
napisao sam u gore. kljuc je gljiva koju treba nabaviti, ovo ostalo je pis of kejk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako pravis taj kefir?
nisam to pricatala... imala sam ja tu gljivu pre nekoliko godina i pravila taj kefir.. msm da sam to koristila 2-3 sedmice... zdrav je taj kefir,ja sam u to vreme spavala ko`beba,inace sam imala problema sa spavanjem... i ako je za verovati pomaze u mnogo cemu.... volela bih da opet to mogu nabaviti nekako..napisao sam u gore. kljuc je gljiva koju treba nabaviti, ovo ostalo je pis of kejk

spremila sam pil. batake u belom vinu i trenutno kuvam krompir za pire a salata - kiseli kupus, naravno......
Sad se setih kad sam videla ovaj post 
, al ne smem.
))
Pilece belo i bareno "bebi" povrce
Pogledajte prilog 268448
A tako mi se jede prebranac, al ne smem.
mmmmm ja bi svaki dan mogao da jedem mrkvu i karfiol. i riza mi je ekstrica, onda ne jedem hljeba

meni nista ne pada tesko, nego mi prija takva ishrana, i riba.
ne pojedem kolicinski mnogo, a odradi me kao da sam pojeo ne znam ni ja sta...

Meni je ta salata u KFC bila fenomenalna kad sam je prvi put jela. Sad mi nešto svako put sve manje ukusna. A nisam je pravila u domaćoj radinosti.
) i začini po ukusu-so, biber i malo šećera.
Ovde je najgori deo rendanje, a ni to nije problem na nekom secku.
Kada smo kod gljiva...
Ima li neko recept za onaj hleb bez kvasca? Znam da se umesi samo sa vodom, prekrije mokrom krpom i ostavi u frizideru da se stvore neke gljivice, pa naraste. Mekan i pomalo vlazan, tamniji (ne znam od kog brasna). Kupujem ga na moru. Izgleda kao pogaca i u njega utisnu poneku maslinu.

....znaci nemam pojma hoce li ovo biti jestivo...trebalo bi...
....malo proprzila 2 vece glavice crnog luka, uvacila iseckano svinjisko meso i crnu dzigericu....dodala malo aleve paprike..pa kad
se i to malo prodinstalo sipala sam pola kese mesavine povrca, sargarepa, grasak, kukuruz....posle mozda dodam 1 soljicu pirinca...
...eee na sta ce to da lici videcemo....