Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja spremam spanać, a da li sa njim mogu da skuvam i sremuš, onako zajedno pa da ne stavim beli luk, jel neko to probao ?

Kad već niko nije odgovorio...može, sad sam tako spremila, a pošto ne stavljam mleko, baš je skroz dobro ispalo, preporučujem. A uz taj španat, prženi sojini komadići, prethodno prokuvani u vodi u koju sam dodala začin za piletinu.

Meni je isto danas palo na pamet da to tako uradim, mama mi dala spanać, a ja sam u tu svrhu kupila na pijaci sremuš, znači, sutra spanac sa sremušem. Samo moj spanać nikad nije bio tako šaren. kao tvoj. I ne znam šta ću još uz to za moje ukućane. Ja ću integralni pirinač.

Mi smo resili danas da se fino pocastimo. Uz ovo samo zelena salata i sve ostalo je suvisno. Ko voli, dobrodosao je :) :heart:

IMG_4161_tn.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
kako te bre nije više sramota?
smorio si sa samopromocijom, niko drugi se ne ponaša tako
a ako se neko i ponaša - brišu ga
plus izgleda da se u vašj kući taj jezik dosta često jede jer nema ni deset dana kako si kačio taj isti recept =I

potpisujem

plus, vec rekoh al evo opet cu, stvarno, ja obozavam blogove i volim da isprobavam recepte
ali ovaj blog mi je vise nego odbojan, gomila nekih nabacanih recepata, od pire krompira do dinstanja mesa, i kineskih recepata koji nemaju sem naziva veze sa kinezima :s
i svaki recept je najbolji i fantastican i morate ga probati ko u tele shopu hahahahaha

E, Parka, pa moze to testo u zamrzivac.
Ja zamesim od 4 kg brasna, pa podelim na po 300g (toliko mi ide u onaj okrugli pleh za picu), pa u zamrzivac i vadim kad mi treba.
Nikakve razlike nema, ono je i inace bolje kad odstoji bar 24h u frizideru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back