donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Za sve ljubitelje ribe ... vojvođanski... BRANCIN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve ljubitelje ribe ... vojvođanski... BRANCIN
![]()
Ovako je kod mene u nedelju...pohovana piletina, pileća čorba i medeno srce
Pogledajte prilog 233232Pogledajte prilog 233233Pogledajte prilog 233231
i naravno , pasulj za sutra
Pogledajte prilog 233234
I posle kako da volim nedelju
Nestala mi je prezla i pošaljem sina da mi kupi.
Zove iz prodavnice i javlja mi , ovde nema rizla gde još da idem ?
Probaj tu na trafici pored, sigurno imaju a ti se vrati i kupi prezlu.![]()

Prsne levo desno i sa njom, ali daleko manje od onog kad se przi bez nje.
....gde si bila ranije da to kazes, kad god sam pomislila da kupim to cudo mislila sam da je samo jos jedna mamipara i nista vise...znaci ipak radi to za sta je namenjena??...

Ja to koristim jos kao srednjoskolka, kupila kad u robnoj kuci Beograd niko nije kupovao, jer su valjda kao ja prvo mislili da je ravna cedaljka.
A ja videla u nekom stranom casopisu, pa skontala cemu sluzi. A sluzi da ne leti prskanje na sve strane, jer se mnoge stvari ne poklapaju kad se prze, onda to nije to. Pa ovo je mreza koja ne ometa przenje, ali prigusi prskanje. Radi....![]()
ja imam odličan tiganj sa poklopcem, em ne prska em ništa ne zagori u njemu: )))

Kuvari i kuvarice, citam przite li przite...
Htela sam samo da vas podsetim na onu mrezu sto se koristi za przenje, da ne mora da glancate posle przenja bas celu kuhinju. Kad sam je videla prvi put, kao klinka, zapitala sam se kome li treba ova ravna cedaljka, a kad sam skontala namenu, od tad ima pocasno mesto u kuhinji.Prsne levo desno i sa njom, ali daleko manje od onog kad se przi bez nje.
Pogledajte prilog 233401 Pogledajte prilog 233402
![]()

Ali bebice, postoje stvari kojima poklopac uskrati pravi (przeni) ukus, zato onda posluzi ova mreza.![]()
I ja spremam spanać, a da li sa njim mogu da skuvam i sremuš, onako zajedno pa da ne stavim beli luk, jel neko to probao ?
Ja to koristim jos kao srednjoskolka, kupila kad u robnoj kuci Beograd niko nije kupovao, jer su valjda kao ja prvo mislili da je ravna cedaljka.
A ja videla u nekom stranom casopisu, pa skontala cemu sluzi. A sluzi da ne leti prskanje na sve strane, jer se mnoge stvari ne poklapaju kad se prze, onda to nije to. Pa ovo je mreza koja ne ometa przenje, ali prigusi prskanje. Radi....![]()

Ja sam to kupila čim sam videla jer mene stalno napadaju jaja na oko .
Moram da primetim , jedino ja spremam crveni spanać. Kod mene je crveno zelen, blago čorbast + kiselo mleko sa strane.![]()

A, bre?![]()