Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve ljubitelje ribe ... vojvođanski... BRANCIN

download

Kuvari i kuvarice, citam przite li przite... :lol:
Htela sam samo da vas podsetim na onu mrezu sto se koristi za przenje, da ne mora da glancate posle przenja bas celu kuhinju. Kad sam je videla prvi put, kao klinka, zapitala sam se kome li treba ova ravna cedaljka, a kad sam skontala namenu, od tad ima pocasno mesto u kuhinji. :lol: Prsne levo desno i sa njom, ali daleko manje od onog kad se przi bez nje.

Pogledajte prilog 233401 Pogledajte prilog 233402

:kolac:

....gde si bila ranije da to kazes, kad god sam pomislila da kupim to cudo mislila sam da je samo jos jedna mamipara i nista vise...znaci ipak radi to za sta je namenjena??...
:lol:
Ja to koristim jos kao srednjoskolka, kupila kad u robnoj kuci Beograd niko nije kupovao, jer su valjda kao ja prvo mislili da je ravna cedaljka. :lol:
A ja videla u nekom stranom casopisu, pa skontala cemu sluzi. A sluzi da ne leti prskanje na sve strane, jer se mnoge stvari ne poklapaju kad se prze, onda to nije to. Pa ovo je mreza koja ne ometa przenje, ali prigusi prskanje. Radi.... :lol:

Ja to koristim jos kao srednjoskolka, kupila kad u robnoj kuci Beograd niko nije kupovao, jer su valjda kao ja prvo mislili da je ravna cedaljka. :lol:
A ja videla u nekom stranom casopisu, pa skontala cemu sluzi. A sluzi da ne leti prskanje na sve strane, jer se mnoge stvari ne poklapaju kad se prze, onda to nije to. Pa ovo je mreza koja ne ometa przenje, ali prigusi prskanje. Radi.... :lol:

...dobro sad bar znam da radi, a kupicu jednom kad budem imala viska para, kad ce to biti ne zna ni udba ni ozna...

Kuvari i kuvarice, citam przite li przite... :lol:
Htela sam samo da vas podsetim na onu mrezu sto se koristi za przenje, da ne mora da glancate posle przenja bas celu kuhinju. Kad sam je videla prvi put, kao klinka, zapitala sam se kome li treba ova ravna cedaljka, a kad sam skontala namenu, od tad ima pocasno mesto u kuhinji. :lol: Prsne levo desno i sa njom, ali daleko manje od onog kad se przi bez nje.

Pogledajte prilog 233401 Pogledajte prilog 233402

:kolac:

Ovo je fenomenalna stvar :ok:

Danas...bila piletina i spanac,a sutra idemo na rucak kod moje mame...i kako sto je neko vec rekao zivele mame :super:

I ja spremam spanać, a da li sa njim mogu da skuvam i sremuš, onako zajedno pa da ne stavim beli luk, jel neko to probao ?

Kad već niko nije odgovorio...može, sad sam tako spremila, a pošto ne stavljam mleko, baš je skroz dobro ispalo, preporučujem. A uz taj španat, prženi sojini komadići, prethodno prokuvani u vodi u koju sam dodala začin za piletinu.

Ja sam to kupila čim sam videla jer mene stalno napadaju jaja na oko .

Moram da primetim , jedino ja spremam crveni spanać. Kod mene je crveno zelen, blago čorbast + kiselo mleko sa strane. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back